La U21 d’Andorra perd a Kosovo 1-0

La selecció U21 d’Andorra ha caigut per la mínima 1 a 0 en el seu desplaçament a Kosovo. Un gol en el minut 62 de Daku ha trencat tots els esquemes andorrans que tot i així ho ha seguit provant. Ha tingut més d’una ocasió per empatar, però aquest cop no l’ha pogut materialitzar.

L’11 d’Eloy Casals, amb tots els respectes, era de circumstàncies si es pot dir així. Sis homes que davant Anglaterra havien estat titulars, no han pogut estar amb el grup a l’haver estat convocats per l’absoluta. Agradi o no, aquesta és una de les tasques de les seleccions inferiors, nodrir a l’absoluta.

Amb aquest condicionant els primers 15 minuts han estat de ple domini local. Els del Principat han sortit dubitatius, amb nervis i això ho ha aprofitat Illes Feroe per dominar. A partir del 15 els andorrans s’han començat a assentar en el camp, apareixent la veritable essència dels equips que entrena Eloy Casal. Andorra ha començat a pressionar la sortida de pilota i ha comportat que Kosovo tingués més problemes per progressar. Tot i així. Al descans el marcador assenyalava 0-0.

La segona part ha començat com la primera. Els primers 15 minuts els locals han sortit forts i en una de les poques vegades, per no dir l’única han pogut guanyar l’esquena per banda, amb una bona centrada i un bon remat s’han avançat. Era el minut 62, i quedava tot un món. El partit s’ha trencat, cosa que ha afavorit als tricolors que han començat a generar perill a la porteria de Kosovo. Els locals renunciaven al joc i això feia que Andorra es veiés amb força per generar perill. Malgrat tenir ocasions, els d’Eloy Casal no han pogut materialitzar cap i d’aquesta manera han perdut una immillorable oportunitat per abandonar la cua de la classificació.

El seleccionador nacional, Eloy Casals analitzava el partit dient “marxem satisfets perquè hem tornat a donar una imatge molt bona, hem tancat al darrere a Kosovo i podíem haver aconseguit alguna cosa més”. Casals ha afegit “estic satisfet per com s’ha competit i lluitat i evidentment ens hem buidat al camp però cal no oblidar que hem vingut aquí amb sis titulars davant Anglaterra que estaven amb l’absoluta”. Casals ha finalitzat dient “estem fotuts per la derrota però en els darrers partits hem pogut veure com aquest equip està creixent i pot competir amb tothom”.

Previous post Margot Llobera ambaixadora de bona voluntat de Creu Roja Andorrana
Next post Massa Virtus pel Morabanc Andorra (66-82)