La UE Engordany lliura aliments a Creu Roja Andorrana

La UE Engordany ha lliurat aquest divendres a la Creu Roja Andorrana una donació d’aliments i productes de primera necessitat per valor de 400 euros. Abans de realitzar l’entrega, el club va contactar amb l’entitat solidària per assabentar-se de quins productes eren més necessaris i, posteriorment, els jugadors van dur a terme la compra en qüestió. Amb aquesta acció, l’equip vol refermar el compromís de la joventut amb la ciutadania tenint en compte la crisi econòmica que ha provocat la Covid-19.

Segons ha explicat l’Engordany, ahir a la tarda es va planificar l’acció solidària perquè “hi ha moltes famílies amb dificultats econòmiques que estan demanant ajuda a la Creu Roja per poder menjar. Considerem que donar un cop de mà a qui ho necessita no costa gaire i són accions que qualsevol ésser humà agrairia molt”. Així doncs, els jugadors, després de parlar amb l’entitat, van prioritzar la compra de conserves, aliments per nadons i productes d’higiene personal, entre altres coses.

Des de la Creu Roja Andorrana han declarat que “ara mateix tenim un abastiment d’aliments molt ampli, però és important que la gent faci aportacions perquè cada dia hi ha més gent que intenta demanar ajuda a l’entitat, cada vegada hi ha més necessitat i no sabem quan acabarà aquesta situació d’emergència sanitària i totes les donacions són benvingudes a la botiga”.

La plantilla del priemr equip de la UE Engordany lliurant els aliments a Creu Roja. Foto: UE Engordany.

Deixa un comentari

Previous post Riva i Ruiz presenten el projecte de transformació del CTO
Next post El Casademont Zaragoza passa per sobre del Morabanc que cau 83-98