La UE Engordany no pot repetir la gesta al caure 1-3 davant el FK Zeta

La UE Engordany no ha pogut repetir, per tercera vegada, la gesta de passar de ronda a l’Europa League i ha quedat eliminada per 1 a 3 després de perdre contra l’FK Zeta de Montenegro. Els de Pepe Mengual han resistit 45 minuts però han pagat molt car un gol psicològic en el temps afegit del primer temps.

Els primers deu minuts de partit han estat tranquils, només han servit per marcar-se i descobrir-se. Després, tot ha canviat. Al minut 11, el Zeta ja ha avisat amb una rematada de Krstović que ha anat fora. Tot i això, l’Engordany s’ha mostrat molt fort i Pedro Muñoz ha respost i quasi marca uns instants després. Però ha quedat en res perquè els montenegrins han demostrat la seva força física. Quatre minuts després, Lambulic ha tingut una ocasió claríssima, però no ha arribat a enganxat la pilota. Aquesta oportunitat ha fet espavilar al conjunt local i els blanc-i-negres han augmentat el ritme de joc, sense trobar el gol.

No ha estat fins al quaranta que Luigi San Nicolás quasi fa el gol, després d’una passada de Valentin Spano, però el porter ho ha impedit. Finalment, el primer gol ha arribat a les acaballes del primer temps. Un gol psicològic amb un xut creuat de Vukcevic després d’una passada de Milojko. Al descans, el resultat era de 0 a 1.

A la represa, l’Engordany ha sortit molt tocat i ha patit en els primers minuts, fet que el Zeta ho ha aprofitat. Ha començat a disparar i els locals s’han esvaït. Dinovic ha estat impecable per la banda esquerra i ha centrat la pilota per Lambulic, que ha superat a Jesús Coca per fer el segon.

Sebas Gómez ha estat a punt de retallar distàncies però la pilota ha fregat el travesser. Així, amb el pas dels minuts, els visitants han intentat fer el tercer davant d’un rival desmoralitzat i ho han aconseguit poc després, al minut 62, Kalezic ha realitzat una passada defensa i Lambulic no ha fallat des de la frontal de l’àrea.

Vist per sentència. Poc han pogut fer els de Pepe Mengual davant d’un rival que s’ha seguit mostrant molt ambiciós després d’haver sentenciat el partit amb comoditat. En el temps afegit, de penal, Sebas Gómez ha fet el gol de l’honor, per maquillar el resultat.