La UE Sant Julià, campiona de Copa

La UE Sant Julià s’ha proclamat aquest diumenge campiona de la Copa Constitució després de derrotar l’Atlètic Escaldes per 2-1 amb gols de Bacari, en el minut 42 i de Brito en pròpia porta, en el 90. El gol de l’Atlètic Escaldes l’ha fet Zugic, en el que ha significat el primer gol del partit.

Els lauredians substitueixen a l’Inter com a campió i tanquen una temporada en la que han estat segons a la Lliga Multisegur i han sumat el segon títol, en importància del país.

La Victòria de la UE Sant Julià fa que l’FC Santa Coloma es classifiqui per la Conference League que es disputarà el proper juliol en eliminatòries d’anada i tornada.

UE SANT JULIÀ: Guzman, Carmona (Muñoz, min 46), Ruiz, Matias (Nimani, min 67), Bacari, Virgili, Garcia, Gomis, Bertran (Rizzo, min 82), Tawaba i Figueiras.

ATLÈTIC ESCALDES: Ruiz, Rodrígues, Àlvarez, Santos, Luigi (Correia, min 62), Vieira, Moi, Serra, Zugic (Grondona, min 67), Pimentel (Machado, min 82) i Rudler.

Gols: 0-1, Zugic, minut 37; 1-1, Bacari, minut 42. (descans). 2-1, minut 90, Brito (pp).

Àrbitre: Rui Miguel Maciel de Queiros.

Previous post El Pas de la Casa ja es vesteix de “Tour”