La UE Santa Coloma, líder en solitari de la Lliga Multisegur

Disputada la segona jornada de la Lliga Multisegur Assegurances, es pot comprobar com la UE Santa Coloma és el líder en solitari de la primera divisió andorrana després d’aconseguir la segona victòria davant la UE Sant Julià per 1-2, el mateix resultat que varen tenir la jornada anterior davant l’FC Santa Coloma. A continuació s’adjunten les cròniques i fitxes dels partits corresponents a la segona jornada.

UE SANT JULIÀ 1 – UE SANTA COLOMA 2 (veure fitxa)

La UE Santa Coloma manté el ple de triomfs en aquest inici de la Lliga Multisegur Assegurances en debutar imposant-se la setmana passada en el derbi colomenc al FC Santa Coloma (1-2) i en superar ahir un altre històric del futbol andorrà com és la UE Sant Julià, que ahir no comptava amb un home clau com és Bacari.

La primera part no ha tingut gaires ocasions de gol. La primera l’han creat els lauredians gairebé al minut 10, quan Izan Checa ha rematat de cap malament una centrada de Morell. Poc més a destacar en els primers 45 minuts a banda dels dos gols que un mà a mà d’Emiliano Franco davant Silverio que anava a gol però que ha salvat Wesley a la línia de gol.

El 0-1 per a la UE ha arribat al minut 25, fruit d’un penal. L’ha tirat Borja Pimentel i Temperini ha aturat però al rebuig, Sebas Bertran no ha perdonat.

Poc abans del descans, al minut 41, Miguel Ruiz va rematar a dins una centrada de Maffeo per establir l’1-1 amb què s’ha arribat al descans.

A la segona part ha arribat el segon de la UE, que seria definitiu. Èric de Pablos ha rebut sol al segon pal des de l’esquerra, ha controlat i ha batut Temperini.

Era el minut 49 i quedava gairebé tota la segona part per endavant. El Sant Julià ha dominat, però segueix guanyar; la UE, per contra, porta ple de punts.

CE CARROI 1 – FC ORDINO 5 (veure fitxa)

El FC Ordino s’ha imposat amb claredat al Carroi en un partit que ha servit per veure el potencial del recent ascendit i de l’equip que la temporada passada va aconseguir mantenir-se malgrat jugar la promoció. El quadre ordinenc ha sentenciat en una gran segon part després d’arribar al descans amb un avantatge mínim de 0-1.

El gol que obria el marcador l’ha fet Alfi al minut 5, aprofitant al segon pal una perfecta assistència per la dreta de Camara. Víctor Bernat ha xutat poc després al travesser mentre que el Carroi, que va dur la iniciativa als primers 45 minuts, no arribava amb claredat a l’àrea defensada per Obregón.

L’Ordino ha tornat a fer un gol matiner a la represa. al minut 51, Bríñez ha tret una falta ràpid cap a Corominas, que amb un gran xut creuat ha fet pujar el 0-2. Dos minuts més tard, Bejarano ha vist la vermella directa per frenar amb falta un mà a mà amb Víctor Bernat.

Amb un menys i un 0-2, el partit se li ha posat coll amunt al Carroi.

L’Ordino no ha perdonat i ha marcat encara tres gols més per aconseguir la maneta: un de Víctor Bernat al minut 63, un de Corominas al 65 i un de Pedro Muñoz al 69. Marzà ha marcat el gol de l’honor per al Carroi al minut 75 en un partit que ha finalitzat amb un contundent 1-5.

FC SANTA COLOMA 1 – UE ENGORDANY 1 (veure fitxa)

Repartiment de punts in-extremis entre FC Santa Coloma i UE Engordany. La llei del ex s’ha complert fins a dues vegades.

Els colomencs han començat portant el pes del partit, sobretot a la primera meitat. Arribades a l’àrea rival de Cristian, Hamza i Guillaume, però poques d’elles inquietaven la porteria de Cortaberria.

De fet, el porter de l’Engordany només ha hagut de fer una intervenció a la primera meitat. Era a xut de Marc Pujol, que resolia molt bé el porter argentí.

En canvi, la segona meitat començava amb molta activitat. Al minut i mig de la represa, Guillaume Lópex rematava una centrada amb el cap. El francès li feia gol al seu exequip i avançava al FC Santa Coloma.

A partir d’aquí, l’Engordany buscava la igualada però no acabava de trobar la porteria rival. De fet, la més clara va una un xut de Diego Nájera després d’una errada en la construcció del joc del rival.

Amb el partit pràcticament trencat, tots dos equips trepitjaven ària rival, però no acabaven de trobar el gol que hagués donat la tranquil·litat a uns i l’empat als altres.

Això fins al minut 89’ quan es tornava a complir la llei del ex. Aquesta vegada era Nájera el que li feia gol als colomencs. El mexicà xutava des de fora l’àrea i feia pujar unes taules que acabarien sent definitives.

INTER CLUB D’ESCALDES 0 – ATLÈTIC CLUB D’ESCALDES 0 (veure fitxa)

Derbi escaldenc descafeïnat, el que s’ha viscut al Centre d’Entrenament de la FAF 1 entre l’Inter i l’Atlètic. El vigent campió i el seu veí són, per plantilla, favorits per aixecar el títol de campió. Amb tot, avui s’han preocupat més de no encaixar que de marcar. Sobretot l’Atlètic.

També és cert que tots dos equips han tingut les seves ocasions per trencar la igualada. L’Inter ha tingut més la pilota i el seu rival ha acceptat aquesta proposta, però ni molt menys ha renunciat a l’atac i també ha tingut les seves oportunitats per marcar.

Un bon ensurt s’ha portat Àlex Ruiz quan als 20 segons de joc Soldevila l’ha encarat aprofitant-se d’una badada defensiva, però el ‘pistoler’ de l’Inter ha vist com, després de driblar el porter, Alex Sánchez salvava el gol sota pals.

La rèplica va arribar a peus de Bolívar, quan es complia el quart d’hora de joc, però Josep Gomes ha salvat amb nota el mà a mà.

De nou Soldevila ha pogut avançar a l’Inter poc després, però el seu xut creuat l’ha desviat amb la punta dels dits a córner Àlex Ruiz. Abans del descans Garrido ha tingut una doble ocasió però la defensa ha blocat el seu primer xut i el segon l’ha enviat fora.

La segona part ha mantingut el mateix guió, però l’Atlètic ha estat molt més perillós en els seus atacs, sobretot quan els liderava Àlex Martínez. L’internacional andorrà ha avisat amb un xut sec de moltes intencions que Josep Gomes ha salvat i poc després, una altra penetració per la banda esquerra de l’internacional andorrà ha acabat amb penal. Xavi Vieira, però, l’ha xutat al travesser.

L’Atlètic, que ha anat de menys a més en la segona part, ha estat el que més ha insistit en trencar la igualada als últims minuts. Amb tot, el derbi escaldenc va acabar sense gols i amb repartiment de punts.

Imatge del partit UE Sant Julià – UE Santa Coloma. Foto: X.Miró / FAF.

Previous post El VPC canvia l’imatge i guanya 35-13 al Montredonnais
Next post El SIDECO FC Encamp es proclama campió de la Supercopa al derrotar el DDS Madriu 3-2