La UE Santa Coloma s’estrena amb bon peu i l’Inter, líder en solitari

El vigent campió supera el Penya d’Andorra amb un gol de Christian Martínez al minut 3 i i manté el ple de triomfs en dos partits. Els colomencs fan valer un gol de Víctor Bernat al 50 per sumar els tres punts en el seu debut a la competició domèstica de la temporada 2020/2021, davant el CE Carroi. La segona jornada de la Lliga Multisegur Assegurances no ha deparat grans sorpreses. Amb els partits UE Sant Julià-FC Santa Coloma i UE Engordany Atlètic Club d’Escaldes ajornats per al pròxim 17 de gener, tant l’Inter d’Escaldes com la UE Santa Coloma han fet els deures i han sumat els tres punts, amb victòries per la mínima.

FC PENYA D’ANDORRA – INTER CLUB ESCALDES (0-1) (Pots veure l’acte apretant a sobre del partit)

La segona jornada de competició va començar amb un minut de silenci en memòria de l’ex-Copríncep Valéry Giscard d’Estaing.

Als 2 minuts de partit, la balança s’inclinava ja a favor de l’Inter, amb un penal comès sobre Genís Soldevila. Cristian Martínez assumia la responsabilitat i feia pujar l’1 a 0. Jordi Rodríguez va estar a punt d’aturar. Era el segon gol que rebia el Penya en el que va de lliga, i el segon també des del punt de penal.

Al minut 10, l’Inter va estar a punt de fer el segon. Centrada al segon pal i Correia li treia la pilota pràcticament del cap a Genís Soldevila.

Sobre la mitja hora de joc, els escaldencs van gaudir d’una altra ocasió. Ara, amb un intent de gol olímpic de Betriu, que s’estavellava al pal de la porteria de Jordi Rodríguez.

Només començar la segona meitat, el Penya d’Andorra va intentar buscar l’empat. Jules Bidau ho va provar des de fora de l’àrea, sense problemes per Jose.

Poc després, nova ocasió de l’Inter. Internada a l’interior de l’àrea, i Jordi Rodríguez que apareixia per mantenir el seu equip dins el partit.

La més clara, però, va ser una acció per Genís Soldevila. Pilota al segon pal, i des de l’interior de l’àrea petita, i amb tot a favor, el pistoler l’enviava els núvols.

Arribant al minut 70, nou intent per l’Inter. Rebuig del Penya d’Andorra que cau a peus de Sergio Moreno, que posava a prova Jordi Rodríguez, però el marcdor ja no es mouria.

UE SANTA COLOMA – CE CARROI (1-0) (Pots veure l’acte apretant a sobre del partit)

La UE Santa Coloma s’ha estrenat a la Lliga Multisegur Assegurances 2020/2021 deixant una bona impressió i fent valer un gol de Víctor Bernat al minut 50 per sumar els tres primers punts.

El conjunt colomenc és el que més mèrits ha fet per marcar en els primers 45 minuts, que malgrat tot, ha acabat 0-0. La primera arribada a la porteria defensada per Matías Basterrechea ha arribat al minut 7, amb una gran incursió de Víctor Bernat per la banda dreta que ha rematat de cap Roberto Rebelo, fora per poc.

Marc Ferré ha estat protagonista passat al minut 20 en dues ocasions més per als de Vicente Muñoz. La primera, amb una falta lateral que el ’19’ de la UE ha enviat a l’àrea i que ha estat rematada sense èxit per Víctor Bernat. La segona, poc després, amb un xut potent des de la frontal que ha fet lluir Matías Basterrechea.

El CE Carroi només ha arribat una vegada a l’àrea de Ferran Pol, però de manera claríssima. El meta colomenc ha fet una doble intervenció que ha estat crucial per evitar que s’inaugurés el marcador, a rematades de Youssef Ezzejjari a boca de canó.

L’1-0 ha arribat quan no es portaven ni 5 minuts de la represa. Javi López ha enviat amb precisió una pilota al cor de l’àrea i Víctor Bernat ha rematat de primeres, creuant la pilota fora de l’abast del porter.

El gol ha fet canviar els rols dels dos equips. Des de llavors, a la UE li ha tocat defensar i al CE Carroi, tenir la possessió i buscar la igualada. D’ocasions, n’ha tingut unes quantes. Al minut 65, Helder de Jesús ha xutat massa alt en una bona posició per marcar. Al 74 ha estat Sow qui ha tingut la igualada a les seves botes però Ferran Pol ha reaccionat a temps per evitar el gol. De nou Sow ha pogut marcar després d’un rebuig a la frontal de l’àrea gran. I al 86 Giordani ho ha provat mitjançant una falta directa que Ferran Pol, ben col·locat, ha blocat.

Sense temps per a més i malgrat els intents del CE Carroi per equilibrar l’electrònic, el partit ha acabat amb victòria per la mínima d’1-0 per als de Vicente Muñoz.

Després de disputar-se part de la segona jornada. La classificació de la Lliga Multisegur Assegurances la podeu veure aquí