Laia Pi suma un altre setè lloc a Isola 2000

Punt i final al primer cap de setmana del Campionat del Món que s’ha portat a terme a Isola 2000 (França). Una primera seu, amb dues proves (igual que passarà a Espanya i Andorra) que ha vist el debut en competició de Laia Pi. L’andorrana ha anat de menys a més a França i tot i sumar en els dos dies, dues setenes posicions, Pi ha vist com la dels 10 punts de diferència amb la sisena classificada de dissabte ha passat a només dos peus. La posició és la mateixa, però la progressió, no. Cal recordar que Laia Pi és de les petites del mundial “Trial2Women” i ha estat el seu debut amb només 14 anys.

La mateixa Laia explicava les seves experiències dient “el primer dia estava molt nerviosa, però així i tot vaig veure que no era el difícil que em pensava”. Pel que fa a la prova de diumenge “estic contenta, tot i que em fa ràbia quedar-me a només dos peus de la sisena classificada. Penso que la podria haver superat, però marxo satisfeta amb el que he fet i sobretot això el que em fa és tenir més motivació per seguir treballant fort, aprendre molt i millorar”.

Les dues següents proves del Mundial a l’aire lliure es disputaran a Pobladura de las Regueras a Espanya de l’11 al 13 de setembre, on la pròpia Laia ja ha competit dues vegades en els anteriors Campionats d’Espanya. Allà està clar, que el seu objectiu serà millorar la setena posició d’Isola 2000.

Deixa un comentari

Previous post Encamp tanca un acord per tres anys amb l’Spartan Race
Next post Campions de la Lliga Catalana !!