Laia Taulats guanya a Madrid

L’escaladora de la Federació Andorrana de Muntanyisme  (FAM), Laia Taulats, ha pujat al calaix més alt del podi en la segona prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de dificultat 2023 que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Torrejón de Ardoz, Madrid.

Les instal·lacions de l’Indoorwall Torrejón ha acollit aquest 30 i 1 d’octubre la segona prova de la copa d’Espanya de dificultat. S’hi han desplaçat els técnics David Gambús i Guillermo Martínez, i els germans Nicolau i Laia Taulats per a competir en les respectives categories sub 14 M i Sub 18 F.

Gran competició dels joves promeses, amb Nicolau Taulats, amb una empatada quarta posició de la final Sub 14, amb una puntuació de 20+, quedant molt a prop de pujar al podi de la prova. En categoria Sub 18, Laia Taulats ha aconseguit la medalla d’or, després de fer una actuació impecable i assolint una puntuació final de TOP.

En la tercera i darrera prova de la Copa, es decidirà el podi final des de Vilanova i la Geltrú (Barcelona), els dies 14 i 15 d’octubre, on Laia Taulats i l’escaladora del Centro Educativo de Excelencia Deportiva de Andalucía (CEEDA) Índia Persson lluitaran el seu desempat de la classificació general per a proclamar-se campiona Sub18 de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat 2023.

Deixa un comentari

Previous post Debut en competició oficial del CTT Encamp
Next post Mala sort de Tony Cachafeiro a Zuera per acabar el campionat d’Espanya