Laia Taulats quarta a la Copa d’Espanya d’escalada de dificultat

La ciutat de Getafe ha estat l’últim escenari de la Copa d’Espanya de Dificultat 2022 celebrat durant aquest cap de setmana.

Més de 200 escaladors de les diferents federacions territorials han participat en la Copa espanyola. La FAM ha estat present amb 3 joves tecnificats d’escalada esportiva: Maissane Poulain en categoria sub14F, Laia Taulats en categoria Sub16F i Marc Esteban en categoria Sub18M.

Durant les classificatories, Maissane Poulain i Marc Esteban, van quedar en 17a i 11a classificació respectivament en les seves categories, mentre que Laia Taulats, ho va fer en quarta posició i per tant, avui diumenge competia a les finals.

Foto: FAM.

Les finalistes s’han enfrontat a unes vies exigents i Taulats ha donat el seu màxim per intentar aconseguir el seu bronze, però finalment ha quedat en una ajustada quarta posició, just per darrera de la rival ja reconeguda en les anteriors cites, Emily Charlotte Pescetto.

Finalment, en la classificació general, la suma de punts de les tres proves de Laia Taulats ha donat la quarta posició de 27 escaladores en la seva categoria sub16F. Maissane Poulain en 20a posició d’un total de 35 escaladores en la categoria Su14F, i Marc Esteban ha quedat en 16a posició de 24 escaladors en la categoria sub18M

“L’equip funciona, i segueix endavant” ha declarat David Gambús, el tècnic que els acompanya tant en els entrenaments com en totes les competicions dels joves tecnificats.

 

Deixa un comentari

Previous post Doble podi de Joan Vinyes al Trofeu Benelux
Next post P4 de Raül Ferré a Spa-Francorchamps al FIA RX2e Rallycross Championship