Laia Taulats sisena a la final U16 de la Copa d’Espanya d’escalada de dificultat

L’Indoorwall Torrejón de Ardoz ha acollit la primera prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat 2022 els dies 11 i 12 de juny, on han competit Maissane Poulain en categoria U14f, Laia Taulats en categoria U16f i Marc Esteban en categoria U18m. En aquesta primera prova han competit uns 200 participants en les diferents categories de la prova..

Dissabte va ser el torn de les classificatòries, Maissane Poulain va quedar en 19a posició en la seva categoria U14, Laia Taulats en 4a posició de la seva categoria U16 i per tant, va passar a les Finals, i Marc Esteban, en 20a posició de la U18.

Diumenge a primera hora, es varen disputar les finals de totes les categories. Arribat el torn de Laia Taulats, les condicions de calor eren extremes degut a les elevades temperatures que s’han enregistrat, mentre competia. El mur, a l’estar a l’exterior en ple sol, ha condicionat moltissim sobre la seva falta de concentració i sobretot, en poder agafar-se sense cremar-se les mans. Tot i així, ho ha lluita de valent, i finalment ha quedat en 6a posició.

Deixa un comentari

Previous post 19 medalles pel màsters andorrans en el Campionat de Catalunya
Next post Doble victòria de Guillem Davasse a Barà i a Sant Cugat