Land Rover segueix apostant per Grandvalira

Els cinc models de Land Rover seran els que formin la flota de Grandvalira per garantir un bon servei exclusiu per als clients del camp de neu més gran del sud d’Europa. Aquest dilluns s’ha portat a terme a Soldeu la presentació de la renovació del conveni entre la prestigiosa marca de vehicles i Grandvalira. Land Rover continua apostant per Grandvalira com una acció més de marca i una manera ferma de presència a Andorra.

En el mateix acte, Land Rover ha volgut destacar que tots els seus vehicles estan preparats per la neu, certificat pel test portat a terme en el mateix circuit de conducció Land Rover, que porta ja deu anys a l’estació. Allà es podrà gaudir d’una experiència espectacular dintre de l’estació de Soldeu. L’escola de conducció que és tot un èxit, es troba a 2.000 metres d’altitud i és de les poques escoles de conducció que estan situats al ben costat de les pistes.

Land Rover mitjançant la seva web landroverbajocero.es obre la possibilitat de gaudir de l’escola de conducció amb tres tipus de servei: 2 nits d’hotel + curs de conducció, 1 nit d’hotel + curs de conducció i únicament, el curs de conducció.

Deixa un comentari

Previous post Derrota molt dura davant el Baskonia 78-79
Next post Gal Mekel es torna a lesionar i estarà 4 setmanes de baixa

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint