L’Andorra Multiesport Festival trasllada els nuclis de cada cursa al comú on es desenvolupi

La gran novetat de l’Andorra Multiesport Festival 2023 serà que l’organització traslladarà els nuclis de cada cursa, al comú per on es desenvolupa. D’aquesta manera, Ordino i La Massana guanyaran més protagonisme en què serà la tercera edició.

D’aquesta manera la Trail 100 Andorra by UTMB tindrà el registre a Ordino, més concretament a la sala ACCO. També a la parròquia ordinenca se celebrarà la Trail Kids que serà per a joves de 6 a 13 anys. La inscripció serà gratuïta a partir d’aquest dilluns 15 de maig al web de la Trail 100 Andorra a andorra.utmb.world. El registre de l’Andorra Epic Pyrenees es traslladarà al village situat a la parròquia de La Massana. Andorra la Vella també tindrà els seus punts de registre. En el village situat a la Plaça del Poble de la capital hi haurà els de l’IRONMAN 70.3 Andorra i el de la Haute Route.

Pel que fa a les inscripcions, de la Trail 100 Andorra by UTMB ja s’han exhaurit per les distàncies Ultra de 105 km, per la Trail de 50 km i la de 21km. Queden menys del 50% dels dorsals disponibles, per la distància Family de 7,5km. Pel que fa a la prova de triatló de mitjana distància, la 70.3 Andorra queden disponibles poc menys del 30% dels dorsals. La prova de BTT, l’Andorra Epic Pyrenees està al 85% de la seva capacitat i la Haute Route Pyrenees està a molt poc d’estar complerta.

Pel que fa a la descripció dels participants, cal destacar que l’Andorra Multiesport Festival ha fet un pas important per la internacionalització de les diferents proves que el formen. En aquest sentit, cal destacar que a la Haute Route, el 98% dels participants són internacionals, essent els més nombrosos els del Regne Unit, Holanda i els Estats Units. Pel que fa a la prova de BTT, l’Andorra Epic, si l’any 2021 el 50% varen ser espanyols, enguany els representants espanyols només representen el 18% de les inscripcions. Pel que fa a la prova Trail 100 Andorra by UTMB han augmentat de manera considerable els representants del Regne Unit i França. Molt més estable està, a hores d’ara l’IRONMAN 70.3 Andorra, tot i que també hi ha una pujada significativa dels representants d’UK i França.

Foto: Andorra Multisport Festival / Carles Iturbe

Deixa un comentari

Previous post Gerard de la Casa segon a La Trona
Next post Jordi Raposeiras finalitza desè a Xest