L’Andorra U17 a una setmana de l’Europeu de Correggio

Darrera setmana d’entrenaments de la selecció U17 masculina d’hoquei patins abans de marxar a competir al Campionat d’Europa de la categoria que es disputarà a la ciutat italiana de Correggio del 27 d’agost al 3 de setembre.

Andorra està en el grup B de la competició amb les seleccions de Suïssa, Alemanya i Anglaterra. Igual que va passar amb el combinat absolut, hi haurà una fase de grups on jugaran entre els equips. Després es portarà a terme els quarts de final amb els següents enfrontaments:

1r grup A – 4t grup B.
2n grup A – 3r grup B.
3r grup A – 2n grup B.
4t grup A – 1r grup B.

Els guanyadors jugaran les semifinals pel títol i els perdedors ho faran pel 5è al 9è lloc.

D’aquesta manera, el seleccionador manel Rúbio ha fet oficial la llista de jugadors que representaran a Andorra en aquest campionat que són:

Ferran Torrebadella Cadafalch.
Martí Solé Tarrès.
Marc Avilés Velando.
Guillem López Sans.
Biel Hernández Lopez.
Roc Sánchez Betriu.
Daniel Álvarez Badalamenti.
Pol Fernández Alcahud.
Izan Cristeto Alonso.
Nicolás Cuadrado Martin.

Pel seleccionador Manel Rúbio “anem a intentar competir a cada partit, plantar cara als màxims rivals i demostrar caràcter a la pista“. De temporada a temporada, els combinats fan moltes modificacions de jugadors, per conèixer com és cada selecció, tot i això Rúbio ha explicat que “l’any passat Suïssa no va venir, no sabem quins jugadors portarà, però la resta tot i tenir jugadors nous tenen un esquema prou definit

Deixa un comentari

Previous post La pretemporada de l’equip de fons
Next post Roger Puig tornarà a Xile