L’Aravell Golf Open by Crèdit Andorrà s’integra per primer cop a l’Alps Tour

L’Aravell Golf Open by Crèdit Andorrà estrenarà la seva presència al circuit Alps Tour, amb una espectacular participació de professionals i amateurs pertanyents a 18 països de tot el món.

A Aravell competiran jugadors de països com Argentina, Xile, Estats Units o de països europeus com Bèlgica, Àustria, Anglaterra, Finlàndia, Estònia, Itàlia, França o Països Baixos, a més d’espanyols i andorrans, que conforman un grup important al torneig.

Amb el patrocini de Crèdit Andorrà, serà el primer de les tres competicions de l’Alps Tour que es disputin a Espanya i en la seva estrena a Aravell Golf ja es pot catalogar amb èxit el volum de jugadors inscrits, per participar en aquesta prova que reparteix 40.000 euros a premis.

“El torneig ha aixecat molta expectació ja que per a molts dels jugadors internacionals serà la primera vegada que trepitgen Aravell Golf & Country Club, amb el nostre desig que es converteixi en un camp de referència per a molts d’ells en el futur”, va dir el promotor del torneig, José Manuel Lara.

L’ ex jugador del Tour Europeu està convençut que “serà una gran experiència per a tothom i també per al grup d’amateurs catalans i andorrans que podran competir al màxim nivell amb aquests professionals del circuit”, va comentar Lara.

Aravell Golf & Country Club, situat a cinc quilòmetres de la Seu d’Urgell i a 15 d’Andorra, es prepara per rebre tots els jugadors la propera setmana, en un recorregut Par 71 de carrers estrets i variats, dissenyat pel doble campió del Màsters, José María Olazábal i que ara viurà la seva estrena internacional amb aquest torneig de l’Alps Tour.

Deixa un comentari

Previous post Izan Baños, quart de Catalunya U13
Next post La selecció absoluta continua amb la seva preparació de cara a l’Europeu de Malta