L’ASO confirma a Margot Llobera, com a inscrita pel Dakar 2021

Pas a pas, amb l’objectiu que cada un que faci sigui ben consistent. Això és el que està fent Margot Llobera per complir el seu somni de participar, com a pilot de motos, en el Dakar. Aquest dimarts, l’ASO va confirmar a l’andorrana com a inscrita a la prova del 2021 que no vol dir que hi participi, però sí que és el primer pas. Ella continua avançant en un camí que no és fàcil, però que tindrà com a premi l’arribada a Jeddah on començarà i finalitzarà la prova del proper any.

Pel 2021, els motards tindran novetats importants. Només podran tenir sis rodes del darrere durant tota la prova, cosa que farà que com a mínim, en dues jornades hagin de portar els mateixos pneumàtics. Per aquesta nova edició, no hi haurà cap metre repetitiu de l’edició de l’any passat i ja s’ha descartat el pas per Empty Quarter, la zona més ràpida i perillosa de l’edició anterior que va despertar moltes queixes entre els participants. Una altra novetat, referent a la categoria de motos on l’andorrana prendrà part, serà que tots els inscrits hauran de portar un arnès amb airbag, molt semblant al que porten els pilots de MotoGP. A més a més, hi haurà també limitacions pel que fa a la mecànica, ja que se seguirà penalitzant pel canvi de motor, en el 2021 també es farà en el canvi de pistons. La darrera novetat ve marcada per les zones de reparació, ja que no es podrà fer a les zones de repostatge.

Moltes novetats que Margot Llobera haurà d’interioritzar. Per aquest motiu a partir de l’1 d’agost, la motard iniciarà 3000 km amb la seva moto amb la finalitat de conèixer-la millor i treballar l’orientació amb el roadbook.

Deixa un comentari

Previous post Preparat per una temporada atípica
Next post Raposeiras vol estar millor per Montmeló

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint