L’Atletisme andorrà a categoria C, la temporada vinent

Andorra Atletisme, que aglutina atletes dels diferents clubs de la Federació Andorrana d’Atletisme per participar sota una mateixa marca fora d’Andorra, ha quedat segon del Campionat de Catalunya de Clubs – Grup D, amb un total de 906,5 punts, després de les dues jornades celebrades els dos darrers caps de setmana a Palafrugell i a Castellar del Vallès i assoleix l’ascens de categoria al Grup C en el campionat de l’any vinent.

En el Campionat de Catalunya de Clubs computen conjuntament les categories femenina i masculina. Després de les dues jornades la classificació ha estat:

1.- UA Terrassa, 1.112 punts; 2.- Andorra Atletisme, 906,5 punts; 3.- CA Castellar. 817 punys; 4.- CA Molins, 782,5 punts; 5.- Badalona UGE, 754,5 punts; 6.- Pratenc AA, 751 punts; 7.- UA Rubí, 661 punts; 8.- CA Palafrugell, 646 punts; 9.- CA Canovelles, 643,5 punts; 10.- CA Parets, 638 punts.

En el transcurs de les dues jornades Andorra Atletisme ha aconseguit diverses primeres posicions. Així, en categoria femenina van guanyar Bruna Luque en 400m tanques i Ariadna Cerezo en 100m tanques. En categoria masculina van guanyar les seves proves Pol Moya en 800m, Miquel Vilchez en salt de perxa, Eloi Vilella en triple salt, Carles Gómez en 1500m i Marcos Sanza en 5000m. Així mateix s’han aconseguit 8 segons llocs i 7 tercers.

En qualsevol cas més enllà dels podis cal destacar que aquesta és una competició de clubs i és molt important puntuar en totes les proves. La Federació Andorrana d’Atletisme valora molt positivament que al costat d’atletes experimentats i amb una important trajectòria com Marcos Sanza, Pol Moya, Miquel Vilchez o Dayane Huertas s’han integrat a l’equip atletes molt joves i amb molta projecció que han estat decisius per aconseguir l’ascens.

Aquest campionat ha estat el tret de sortida d’una temporada de pista a l’aire lliure on hi haurà compromisos importants com els JJOO, la Copa d’Europa grup C o el campionat d’Europa sub-23, on en un principi, Andorra ha de tenir representants.

Deixa un comentari

Previous post Debut de l’infantil del HC Serradells
Next post Empat de l’FC Andorra davant l’Alcoià