Laura Mas rep el FCB de bàsquet

El Barça de bàsquet està en plena pretemporada a Encamp, després d’uns primers dies de durs entrenaments i de celebrar el seu primer partit de pretemporada al Complex Esportiu, aquest dijous han estat rebuts per part de la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i del Conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez.

Xavier Fernàndez ha agraït la confiança per realitzar la pretemporada a Encamp, i ha recordat que “les estades esportives d’equips professionals donen visibilitat i són una bona forma de posicionament en tant que destinació de turisme esportiu”.

Pierre Oriola, jugador del Barça, Saras Jasikevicius, entrenador del Barça, i Joan Bladé, directiu responsable del bàsquet blaugrana han assistit a la roda de premsa. Davant dels mitjans informatius, Oriola ha comentat que “aquesta estada ens permet treballar en un ambient diferent on tot és perfecte i amb totes instal·lacions molt a prop”.

El tècnic Saras Jasikevicius ha valorat també l’estada a Encamp: “Vull donar-vos les gràcies per fer que siguem aquí, ens sentim molt còmodes. Estem passant una molt bona setmana i treballant dur” i ha afegit que “estem en una fase de pretemporada en què hem de treballar molt dur. També és un moment, aquest d’Encamp, per estar junts a l’hotel, fer més família i conèixer-nos”.

Finalment, després de la roda de premsa amb els mitjans, s’ha procedit a l’intercanvi d’obsequis entre el Comú d’Encamp i el Barça, i posteriorment tots els jugadors desplaçats, així com Saras Jasikevicius i Joan Bladé, s’han fet una foto de família amb la cònsol i el conseller a la Plaça de Sant Miquel.

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc Andorra es centra en la preparació abans que en el resultat
Next post Segona jornada de lliures de Cardelús a Jerez