El Barça de bàsquet està en plena pretemporada a Encamp, després d’uns primers dies de durs entrenaments i de celebrar el seu primer partit de pretemporada al Complex Esportiu, aquest dijous han estat rebuts per part de la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i del Conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez.

Xavier Fernàndez ha agraït la confiança per realitzar la pretemporada a Encamp, i ha recordat que “les estades esportives d’equips professionals donen visibilitat i són una bona forma de posicionament en tant que destinació de turisme esportiu”.

Pierre Oriola, jugador del Barça, Saras Jasikevicius, entrenador del Barça, i Joan Bladé, directiu responsable del bàsquet blaugrana han assistit a la roda de premsa. Davant dels mitjans informatius, Oriola ha comentat que “aquesta estada ens permet treballar en un ambient diferent on tot és perfecte i amb totes instal·lacions molt a prop”.

El tècnic Saras Jasikevicius ha valorat també l’estada a Encamp: “Vull donar-vos les gràcies per fer que siguem aquí, ens sentim molt còmodes. Estem passant una molt bona setmana i treballant dur” i ha afegit que “estem en una fase de pretemporada en què hem de treballar molt dur. També és un moment, aquest d’Encamp, per estar junts a l’hotel, fer més família i conèixer-nos”.

Finalment, després de la roda de premsa amb els mitjans, s’ha procedit a l’intercanvi d’obsequis entre el Comú d’Encamp i el Barça, i posteriorment tots els jugadors desplaçats, així com Saras Jasikevicius i Joan Bladé, s’han fet una foto de família amb la cònsol i el conseller a la Plaça de Sant Miquel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post El Morabanc Andorra es centra en la preparació abans que en el resultat
Next post Segona jornada de lliures de Cardelús a Jerez