L’empresa de Puyol, Iniesta i De la Peña, Olyseum, patrocina l’Atlètic d’Escaldes 

L’Atlètic d’Escaldes està fent passos de gegant en el seu creixement com a club i des de fa uns dies ja llueix a la samarreta el seu nou patrocinador oficial, Olyseum, de la qual en són cofundadors, entre altres, Carles PuyolAndrés Iniesta i Iván de la Peña. Aquesta empresa és una xarxa social que pretén apropar els esportistes de màxim nivell internacional als seus fans a través d’una plataforma que els permet informar-se, accedir a continguts inèdits i interactuar amb ells.

En aquest sentit, cal aclarir que Olyseum serà el patrocinador oficial de l’entitat i, per tant, no tindrà cap funció dins del club. El patrocini s’ha dut a terme perquè l’influencer Antonio Martínez, que col·labora de manera externa amb el departament de màrketing del club, està associat a la xarxa social. En aquest sentit, Martínez, emprenedor digital i resident al Principat, entrarà, de manera oficial,  el mes vinent al club, encara que no està definit quin serà el seu rol. Sí que  ajudarà a expandir el nom de l’Atlètic d’Escaldes fora de les fronteres andorranes, a més, sabent que els escaldencs, si guanyen la lliga o queden segons, aniran a les competicions europees.

El que està clar és que l’Atlètic d’Escaldes està creixent exponencialment, el que ells mateixos denominen com a “nova era”, i ja han fet un canvi d’imatge radical i, a més, en les setmanes vinents anunciaran alguns fitxatges importants per dur al club al més a dalt possible de la lliga andorrana, gràcies a feina que està fent la directiva de l’entitat. Aquesta temporada, de fet, ja han fet un bon resultat, mantenint la categoria. 

Ara per ara, el que sabem és que no seguiran al club Leo Maciel ni Richy Hurtado, però han renovat Gemelson Vieira, Fabio Serra, Adri Rodrigues, Xavi Vieira i Rafa Santos.
 
Foto: At. Escaldes. 

1 thought on “L’empresa de Puyol, Iniesta i De la Peña, Olyseum, patrocina l’Atlètic d’Escaldes 

Deixa un comentari

Previous post Ja es coneixen els integrans del grup del CV Encamp
Next post Gran triomf Victòria!!