L’ENA d’esquí de muntanya a Verbier

Aquest cap de setmana, part de l’Equip Nacional d’esquí de Muntanya ha participat en la segona prova internacional del calendari de la temporada. La Verbier-Val de Bagnes World Cup ha estat marcada pel gran nivell competitiu que han mostrat tots els participants així com per les males condicions meteorològiques.

Divendres, 29 de gener, es va disputar a Verbier la prova vertical amb un recorregut exigent de 655 metres de desnivell positiu. En categoria sènior, el suís Rémi Bonnet es va imposar amb autoritat completant el circuit en un temps total de 26’53”. Els nostres primers corredors sèniors van arribar a la línia de meta, situada a 2.180 metres d’altitud, quasi al mateix temps. Gerber Martín va ser el primer a fer-ho amb un temps de 31’35” i una 44a plaça. Vint segons més tard va arribar David Albós amb un temps de 31’55” i una 46a posició.

Sergi Casabella va classificar-se en 47a posició assolint un temps de 32’10”. Marcel Prat i Carles Serra van arribar a meta en 49a i 50a posició respectivament amb uns marcadors totals de 32’48” i 32’56”. Oriol Olm, en categoria U20, va donar el seu màxim, però, com va passar en la categoria sènior, el nivell en general va ser molt alt i va finalitzar la Vertical Race en 17a posició amb un temps total de 31’42”.

Aquest diumenge al matí, s’ha disputat, a la Val de Bagnes, la prova individual on els participants han hagut de fer front a un recorregut amb baixades molt tècniques i pujades exigents. En total, els corredors han realitzat quatre pujades i quatre descensos amb un desnivell posi:u de 1.550 metres. En categoria sènior, el primer classificat ha estat l’italià Robert Antonioli amb un temps total de 1h22’14”. El primer andorrà a travessar la línia de meta ha estat Gerber Martín, classificant-se en 42a posició en un temps de 1h33’47”. Xavi Areny ha arribat amb Martín fent el mateix temps amb una mil•lèsima de segon més i assolint la 43a plaça.

Sergi Casabella ha completat el circuit en 1h34’46”, en 45a posició sènior i 8a en U23. David Albós ha completat la prova individual en 1h39’02” i Carles Serra en 1h41’14”, en 54a i 55a posició respec:vament. Finalment, Marcel Prat ha acabat el circuit en 1h47’28”. En categoria U20, el guanyador ha estat el mateix que en la prova vertical, el austríac Paul Verbnjak amb un temps total de 1h20’29”. Oriol Olm ha donat el seu màxim en totes les pujades i baixades finalitzant en 18a posició en un temps 1h28’25”.

Previous post El Morabanc Andorra perd 83-89 davant el Tenerife
Next post Íria Medina guanya l’eslàlom FIS de La Molina, amb Jèssica Núñez segona