L’encampadà Edgar Montellà campió de Catalunya de Muntanya

El pilot encampadà Edgar Montellà (Silver Car) va quallar una excel·lent actuació en la XI Pujada Santa Maria Vilalba – Ullastrell – Memorial Lluis Costa. Va dominar amb autoritat les dues pujades vàlides per a la carrera aconseguint un triomf en l’última cita del certamen català de la temporada. Amb aquesta victòria, Montellà aconsegueix decantar al seu favor el duel que ha mantingut durant tot l’any amb Ramonet Plaus, pel títol de campió de Catalunya de Muntanya (CM).

En el podi absolut, Montellà va estar acompanyat per Miguel Raventós (Demon 34+) i el pilot català resident a Andorra, Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 R) que, a més, va ser el vencedor de la categoria Turismes.

Entre els CM, presència notable de pilots andorrans. Joan Gil (Speed Car), en la seva segona presència consecutiva en una prova del campionat català, va aconseguir una excel·lent 4a posició, seguit molt de prop pel jove Marc Solsona (Speed Car), mentre que el debutant, Marcel Muxella (Renault ALPA FR 92) va aconseguir una meritòria 10a posició.

Destacar l’absència de Ramonet, convalescent encara de l’incident que va tenir en la prova anterior disputada a Sant Feliu de Codines, i l’abandó en la segona pujada d’entrenament de Ramiro Luis Acevedo (Speed Car GT 1000).

A la categoria Turismes, Gerard de la Casa (Ford Fiesta ST) es va situar en la segona posició de la categoria, després de confirmar la seva progressió per a recuperar de manera definitiva el seu nivell habitual, al volant d’un Ford Fiesta ST. Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 R) va pujar al graó més alt del podi de la categoria mentre que Felix Jurado (Mitsubishi Evo) va acabar la prova en la tercera posició de la categoria.

Temperatures hivernals i fort vent a l’escenari de la prova.
Els presents a la pujada, organitzada pel grup esportiu + Gas Factory Marc Gené, van haver de suportar una climatologia pròpia dels mesos d’hivern. A les baixes temperatures va caldre afegir la presència d’un fort vent que va dificultar el treball dels equips. Malgrat tot, l’asfalt es va mantenir sec durant les cinc pujades que es van disputar.  

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra guanya 7-1 al Linense
Next post 15 MMP dels andorrans en la 1a fase del Català infantil i junior de natació