L’ENFAF aconsegueix un punt en el debut en el playoff de descens

Important punt de l’ENFAF Construccions Modernes de Preferent el que ha aconseguit aquest diumenge al migdia a Cerdanyola en empatar 1-1 a la Bòbila. Les de Jose Martín “Guti” han efectuat una primera part molt seriosa, sobretot en defensa, tot i el gol “tonto” que han rebut en el minut 14. Les del Principat han reaccionat i ha estat Marina Fernández que ha aprofitat un rebuig de la portera local després d’una falta llançada per Èrica Golçalves per marcar l’empat. Amb l’1-1 han marxat al descans.

Laia Sin, en un moment del partit a Cerdanyola. Foto: Carles Alonso.

A la represa, les del Principat han agafat el domini del joc,  cosa que els hi ha permès tenir múltiples ocasions per sentenciar el partit. Malgrat tot, el marcador no s’ha mogut, assolint l’ENFAF el primer punt en aquest play-off de descens.

Marina Fernández Muelas festejant el gol. Foto: Carles Alonso.

Previous post Un nou ridícul del Morabanc Andorra que cau a Manresa 94-60