L’ENFAF cau davant el Manu Lanzarote per 1-7

Jornada tres de la competició, però primer partit que han disputat les de Jose Martín, a La Massana davant un ferm candidat a l’ascens com ha estat el Manu Lanzarote. L’ENFAF de preferent ha caigut 1-7 davant un rival molt superior, tot i que les andorranes han plantat cara, fins on han pogut. Hi havia tantes ganes que fins i tot, Ariana Gonçalves, en el minut 6, aconseguia avançar a un ENFAF, molt ben posicionat i amb bona pressió a dalt. Tot funcionava bé, fins que el Manu Lanzarote s’ha tret la son de sobre. A partir d’aquí han començat a ploure els gols. En el 22, Lídia Rodríguez feia l’1-1; en el 24, Clàudia Granja feia l’1-2 i en el 37, de nou Lídia Rodríguez feia pujar l’1-3. El Manu Lanzarote havia agafat el ritme del partit i era el clar dominador. L’ENFAF només desitjava arribar al descans per aclarir idees i sortir, de nou, per totes.

La segona part ha començat amb un gol matiner (en el minut 46) de Lívia Martínez, que feia pujar l’1-4. Les andorranes s’han vingut a baix i ha estat quan les visitants ho han aprofitat per no donar cap mena d’opció a l’ENFAF marcant l’1-5, Carla Carmona, en el minut 52; l’1-6, Carla Ventura en el 57 i el que seria el definitiu 1-7, Carla Carmona en el 75. Tot i intentar-ho, les de Jose Martín “Guti” no han pogut retallar les diferències amb un Manu Lanzarote molt superior.

Fitxa Tècnica:

ENFAF Construciones Modernes: Cardoso, Blasco, Gonçalves, Da Silva, Solé, Gil, Da Cruz, E.Gonçalves, Sin Frau, Fernandez i Tizon.

FEMENÍ MANU LANZAROTE: Recio, Panisello, Romoleroux, Martínez, Granja, Marcet, ROdríguez, García, Domene, Juncosa i Ventura.

Gols: 1-0, minut 6, A.Gonçalves; 1-1, minut 22, Rodríguez; 1-2, minut 24, Granja; 1-3, minut 37, Rodríguez. (Descans) 1-4, minut 46, Martínez; 1-5, minut 52, Carmona; 1-6, minut 57, Ventura i 1-7, minut 75, Carmona.

Àrbitre: Xavier Ortíz (Lleida).  Assistents: Guillem Monyarch i Aleix Quintana.

Previous post El Morabanc Andorra cau 81-70 i suma la seva quarta derrota en quatre partits