L’ENFAF Contruccions Modernes cau a Cornellà 4-0

A simple vista, el 4-0 indica una superioritat del conjunt del Baix Llobregat insultant. Però la realitat ha estat molt diferent. El conjunt andorrà ha plantat cara durant els primers 65 minuts al líder del grup 1a de la preferent, que tot i tenir la pilota no aconseguia trencar la defensa de les noies que entrena Jose Martín. Mostra d’això és que al descans el marcador assenyalava un meritori 0-0.

Les del Principat han començat la segona meitat igual de concentrades en defensa, que a la primera. Amb ordre i criteri provocaven moltes dificultats a les locals que no aconseguien arribar amb claredat a la porteria de Luna. Malgrat tot, han arribat quatre minuts, on ha canviat completament el partit, una internada a l’àrea ha permès a Serna perforar per primera vegada la porteria andorrana. Tres minuts més tard, un més que qüestionat penal ha servit perquè la mateixa Serna marqués el 2-0. Les locals estaven en troba, i el penal havia descentrat a les andorranes que de l’ordre defensiu immaculat fins al moment han passat al desconcert. Sense temps per reaccionar, el Cornellà feia el 3-0, a la següent jugada, cosa que sentenciava el partit. L’ENFAF s’ha recuperat dels quatre minuts nefastos, ha començat a recuperar el ritme i fins i tot ha pogut disposar d’alguna ocasió per marcar. Incomprensiblement, i que ja passava més de 7 minuts del temps reglamentari (quan no hi ha hagut cap pèrdua de temps per allargar tant), les locals marcaven el 4-0, cosa que aprofitava l’àrbitre per assenyalar el final del partit.

En finalitzar el partit, Jose Martín “Guti” assenyalava que “tot i el marcador, l’equip ha fet un altre pas endavant”. L’entrenador de l’ENFAF afegia “hem estat plantant cara al líder del grup durant molts minuts”. Guti ha finalitzat dient “marxem de Cornellà amb el cap ben alt i amb la mostra que aquest equip està creixent”.

 

Deixa un comentari

Previous post Triomf important davant Obradoiro 86-73
Next post Andorra, segona en els Jocs dels Petits Estats d’Europa