L’ENFAF fa el seu treball i quatre jugadores del B debuten amb l’absoluta

Finalitzada la “minigira” de la selecció absoluta femenina de futbol a les Illes Fèroe, caldria treure conclusions del canvi important que està experimentant el futbol femení andorrà. En aquest sentit, guanya pes per no dir protagonisme, el treball que durant tota la temporada s’està portant a terme a l’ENFAF.

Moltes vegades criticat el projecte global de l’ENFAF, en el cas del femení, el projecte està donant els seus fruits, no sense entrebancs. Tot i el descens de categoria del Regional Preferent, l’estructura creada està fonamentada “en treure rendiment a dos-tres anys vista”. Tot i això, en aquesta “minigira” s’ha pogut veure el treball del grup d’entrenadors encapçalat per Jose Martín “Guti”, però seguit per Jonathan Gálvez “superjoni”, Luísmi, Catia da Silva i la resta de tècnics que formen l’ENFAF Femení. I és que Jèssica, Neus, Gemma i Lucia han mostrat la seva felicitat, aquests dies. Havent format part del segon equip de l’ENFAF durant tota la temporada, en aquesta minigira a Illes Fèroe, han debutat amb l’absoluta.

Les debutants Jessica do Nascimento, Neus Rosas, Gemma Llunch i Lucia Culleres.

El seu entrenador Jonathan Gálvez “superjoni” mostrava l’orgull del treball ben fet de les noies “molt orgullós de vosaltres, primera convocatòria amb la selecció absoluta… us vaig dir que el treball té la seva recompensa”. Poques coses es poden afegir més.

Per darrere, l’ENFAF femení té un grup de jugadores juvenils que permeten veure el futur amb optimisme. I encara, una categoria més a baix, les cadets han estat enguany, la gran sensació.

Sense cap mena de dubte, el treball de tècnics i jugadores fa que s’auguri un bon panorama pel futbol femení andorrà.

Deixa un comentari

Previous post Innovacions importants en el programa dels JJOO de Cortina 2026
Next post Gran victòria d’Andorra davant Azerbaijan 69-72