L’ENFAF Femení puja a Preferent!

L’ENFAF Sènior Femení és equip de Preferent! Així ho ha decidit la Federació Catalana de Futbol després que les andorranes hagin estat un dels millors equips de la Primera Divisió.

Les noies de José Martín han arribat al final anticipat de la competició en segona posició, amb 46 punts, fruit de 14 victòries, 4 empats i només 2 derrotes en 20 jornades de lliga. més, aquestes dues derrotes van arribar als últims dos partits abans de l’aturada, el que significa que les andorranes van estar fins el 9 de febrer (18 jornades – més d’una volta sencera) imbatudes. El balanç golejador així ho demostra, amb 45 gols a favor per només 16 en contra en aquests 20 partits.

Aquest ascens suposa una recompensa al treball dut a terme per jugadores i cos tècnic durant tota la temporada. Jornada rere jornada, s’han mostrat com un equip sòlid i candidat a un ascens que finalment s’ha produït.

El propi José Martín analitzava l’ascens: ‘Estem molt contents i emocionats. És el resultat d’anys de sacrifici i d’invertir-hi moltes hores. El grup s’ho mereix, té molt compromís, il·lusió i empenta. És merescut. Des de la jornada 1 hem estat en posició d’ascens, així que, el més just es que pugem. Ara continuarem treballant amb la mateixa il·lusió i aprofitarem l’empenta que ens dona aquest ascens. Treballarem des de ja per la temporada vinent, de fet, durant l’aturada hem continuat entrenant via telemàtica’.

L’arribada a Preferent coincideix en una temporada on tots els partits que l’ENFAF Femení ha jugat a casa han estat emesos per FAF TV Live, mostrant així el bon futbol que l’equip plasmava sobre el camp a cada jornada.

Deixa un comentari

Previous post Mellado guanya el Trofeu e-KATA COVID19 de Karate
Next post Troguet aplaça l’ascensió al Gasherbrums

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint