L’ENFAF femení torna a la preferent davant el Manu Lanzarote

S’han acabat els amistosos. Dissabte, a les 5 de la tarda en el Centre d’Entrenaments de la FAF a La Massana, les de Jose Martín debuten a la temporada 2021-22. Ho fan davant un dels equips, a priori, candidats a l’ascens com és el Manu Lanzarote. Un conjunt amb toc, criteri i molt perillós. La temporada passada, el rival de dissabte per passar per sobre a les andorranes, però com ha reconegut el propi l’entrenador Jose Martín “Guti” “esperem que aquest any sigui diferent”.

El màxim responsable tècnic de l’equip sènior de l’ENFAF ha reconegut també que “aquest any hem pogut fer una pretemporada com calia i cal dir que la victòria amb la selecció ens ha donat un punt més de motivació i moral”.

Sobre el seu propi equip, “Guti” ha reconegut que “continuem essent un dels equips més jove de la categoria, però les noies han demostrat la seva qualitat sobrada per jugar a preferent”.

Pel partit de dissabte a La Massana, l’entrenador de l’ENFAF pensa que la clau “dependrà del que elles proposin i nosaltres puguem contrarestar”. Guti ha afegit “tenim clar com hem de jugar, si fem tres o quatre coses que pensem que poden ser la clau, crec que podrem lluitar per sumar”.

El partit entre l’ENFAF femení i el Manu Lanzarote es disputarà el proper dissabte 2 d’octubre a les 5 de la tarda, en el Centre d’Entrenaments de la FAF a La Massana, amb retransmissió des de FAF TV Live i elprincipat.com.

Moment d’un entrenament de l’ENFAF sènior. Fotos: Carles Alonso/elPrincipat.com

Deixa un comentari

Previous post El VPC femení debuta dissabte a les 5 a l’Estadi Nacional davant el CEU
Next post Nou reglament de subvencions a entitats, clubs i esportistes a Encamp