L’equip de +14 anys del CA Serradells entren a la Final A al Trofeu Federal

El Club Artística Serradells ha disputat aquest cap de setmana la Competició Interdepartamental per equips de la categoria Federal A a MONTAUBAN (França). El club de la capital que s’havia classificat amb els tres equips per a la segona fase del torneig, ha obtingut bons resultats on destaquen el 6è lloc amb un total de 132 punts de l’equip format per l’Ona Betrian, la Marta Valero, la Júlia Vilanova, Júlia Noguer i la Mar Sousa. L’equip de més de 14 anys es va quedar a 3 punts de les primeres classificades en aquesta categoria i amb aquest sisè lloc entren a la Final A, al Trofeu Federal per seguir optant a mes competicions. Aquest trofeu tindrà lloc els propers 15-16 d’abril a FLAVIN.

Destaca també la 10ena posició d’un altre equip de la categoria de 14 anys amb un total de 103 punts. L’equip format per la Mia Alaminos, la Clara Pascual, l’ Eugénie Ponsolle, l’Ainhoa Escabias i la Gina Armengol, s’han quedat a 33 punts de les primeres classificades. Optant a la Final B, poden disputar doncs una ultima competició per equips aquesta temporada.
 
En la categoria de 12-14 anys, l’equip ha obtingut 98 punts. L’equip firmat per la Clàudia Soldevila, la Maïana Alvez, la Laia Pascual, la Naroa Pérez i l’Alèxia Escabias també entra a la final B, poden fer una competició mes per quins en el calendari. 
 

Deixa un comentari

Previous post Acord entre l’ACA CLUB i el Comú d’Andorra la Vella
Next post Èxit de la segona trobada de minihandbol d’Andorra