L’equip femení de fons tocarà neu del 8 al 19 de novembre a Davos

L’equip femení de fons està realitzant aquests dies el treball físic a casa, esperant la pròxima concentració, i la neu, a Suïssa, on acudirà el pròxim 8 de novembre previsiblement ja amb la possibilitat de poder esquiar. Però, mentre no arriba la neu, els entrenaments continuen sent en sec amb rollerski.

Carola Vila i Gina del Rio tenen prevista aquesta estada suïssa del 8 al 19 de novembre. L’escenari serà Davos, lloc habitual d’entrenament de l’equip de la FAE en aquestes primeres setmanes de la temporada 2023-2024. Per a aquelles dates la previsió és que ja hi hagi neu per poder esquiar en condicions.

L’última estada va ser a Ramsau

L’última concentració fora d’Andorra va ser a Ramsau, just abans de la presentació de la passada setmana a Andbank, quan es van oficialitzar les estructures dels equips de fons de la FAE, amb Carola Vila i Gina del Rio per una banda, i Irineu Esteve per altra. A Ramsau va acudir l’equip femení, tot i que només amb Gina del Rio, ja que Carola Vila no va estar present per descans.

A l’estada, amb Gina del Rio, l’andorrana va fer el treball planificat durant deu dies, tot i que en rollerski perquè la glacera encara es manté tancada per la manca de neu. “Va poder fer intensitat amb altres equips i així comparar-se amb altres corredores i va donar molt més de si per veure com està respecte a altres esportistes del seu nivell”, ha explicat l’entrenador de la secció, Xabier del Val. “Per a mi va ser una estada molt bona, tot i la manca de neu, però estem tranquils tot i aquest hàndicap”, ha dit el tècnic, que confia en què la neu arribarà a Davos per poder esquiar.

 

Foto i text: FAE

Deixa un comentari

Previous post València serà el punt i final de la temporada per Xavi Cardelús
Next post Sis minuts de desconnexió fa perdre el partit a Andorra 0-3 davant Malta

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint