L’equip masculí de la FAE augmenta la intensitat a l’indoor de Peer

Àlex Rius, Àxel Esteve, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, és a dir l’equip nacional de tècnica masculí, és a l’indoor de Peer (Bèlgica) des del passat 15 d’octubre posant una marxa més a la seva preparació. “És un treball molt específic el que fem a un indoor, de repeticions, d’automatismes i de pujar cada cop més la intensitat”, ha explicat el responsable tècnic, Fred Beauviel.

L’equip, que continuarà entrenant a Peer fins el dia 21, està realitzant intenses sessions, amb dos blocs de dues hores per dia. “Treballem molt amb el crono i vídeos per corregir, i són dues sessions de dues hores cada dia, és a dir quatre hores, i amb traçats molt repetitius i el temps de descans entre les mànegues és molt curt, llavors és una feina molt, molt exigent”, ha manifestat Beauviel des de Bèlgica.

Després d’aquest bloc, l’equip tornarà a Andorra “per fer físic i recuperar d’aquests dies, que realment és la primera vegada que fem un bloc tan fort”, segons ha dit el responsable tècnic. Després, el bloc al complet iniciarà una nova estada, en aquest cas el 4 de novembre, quan viatjarà a Kabdalis (Suècia) i Levi (Finlàndia), “on trobarem condicions més naturals, condicions que estan a fora de l’indoor justament, i que podrem entrenar amb pendents diferents, ja que aquí és un pendent molt regular”.

Deixa un comentari

Previous post Inscripcions tancades per la 50K de la Trail 100 Andorra
Next post Aravell acollirà el social de golf d’Anyos Park