Les altes temperatures obliguen a Pal Arinsal a tancar pistes el 2 d’abril

Les altes temperatures viscudes als Pirineus els darrers dies han malmès les condicions de la neu de l’estació de Pal Arinsal, de forma que ha acabat afectant l’estat de les pistes que no garanteixen, en aquest moment, una bona experiència per als clients. Per aquest motiu, s’ha pres la decisió d’avançar el tancament de l’estació i demà diumenge 2 d’abril, serà l’últim dia de la temporada.

Tot i així, les altres dues estacions de Grandvalira Resorts continuaran obertes i mantenen la seva data de tancament, a l’espera de les nevades que han previst els serveis meteorològics per als propers dies. Ordino Arcalís compta amb un 65% de pistes obertes amb gruixos d’entre 40 i 80 centímetres, mentre que Grandvalira, per la seva banda, compta amb prop de 100 km esquiables disponibles.

Tots els clients que ja havien comprat un forfet de dia Nord Pass el podran continuar utilitzant a Ordino Arcalís. Així mateix, el forfet multidia Nord Pass segueix a la venda per al període de Setmana Santa per poder esquiar a Ordino Arcalís.

Foto: Pal Arinsal

Deixa un comentari

Previous post Berta Miquel acaba el primer dia de la Copa del Món de Sofia en 47a posició
Next post Encamp acull el 29è Meeting Internacional de Natació