Les mascaretes amb certificació i número d’assaig

Comencen les pretemporades esportives. Al futbol i el rugbi se’ls afegirà el proper 10 d’agost el bàsquet. Tots els esportistes han passat o ho hauran de fer en breu les seves pertinents PCR per precaució i seguretat. I és que els controls seran el pa de cada dia. Com també ho seran les mascaretes. Hi ha grups que entrenen amb elles, n’hi ha que només les porten el cos tècnic. Però totes les mascaretes són segures per la pràctica esportiva? Com a tota peça de prevenció i/o seguretat cal tenir un codi de certificació o cosa que és el mateix, una seguretat que l’objectiu de la mascareta, el compleix.

Degut a la pandèmia, moltes empreses han volgut fer “l’agost” amb la venda de mascaretes. Moltes vegades aquests dissenys són el gran reclam per la compra, però hi ha poca gent que es para a pensar, en el que és el veritable objectiu de la mascareta: la seguretat.

WindFlap by Inverse és de les poques marques, si no l’única marca que entrega al comprador de la mascareta, dues certificacions individuals del producte. Una la de la mateixa mascareta i un altre, pel filtre i l’assaig que s’ha fet per comprovar que és apte.

D’aquesta manera, i sota el paraigua d’una de les empreses de fabricació tèxtil esportiva més conegudes d’arreu com és INVERSE es fabriquen i es comercialitzen les WindFlap.

Cal recordar que no és només que a l’embolcall hi hagi un codi de certificació, sinó que cal que es digui el número de l’informe d’assaig. Els codis de certificació per a les mascaretes són fàcil d’aconseguir, ara la garantia la dona qui et lliuri el número d’assaig que és completament diferent d’una mascareta a una altra.

Amb aquesta premissa, la seguretat en aquest inici de pretemporada esportiva està assegurada.

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra ha passat del blau al vermell
Next post Borja Herrera, nou jugador de l’FC Andorra