Les MotoE es desendollen amb una doble cursa a Le Mans

La Copa del Món Enel de MotoE es tancarà aquest cap de setmana amb les dues curses programades al circuit francès de Le Mans que Xavi Cardelús afronta després d’haver pujat al podi del Moto2 European Championship diumenge a Motorland.

L’andorrà, que ocupa la 14ena posició a la classificació provisional de la competició amb 23 punts, acumula tres resultats al Top 10 de la categoria amb dues desenes posicions i un novè lloc com a millors resultats en aquest Campionat reservat a les motos elèctriques que, a causa dels canvis i retallades del calendari mundialista provocats per la incidència de la pandèmia de la Covid-19 ha quedat configurat amb només set curses repartides en tres circuits.

El pilot del  Avintia Esponsorama Racing planteja així la doble cita que tancarà la temporada de les motos elèctriques: “Indubtablement el podi de Moto2 i les curses del cap de setmana a Motorland m’han carregat les piles i tinc la moral pels núvols i moltes ganes de competir amb el que sigui. La qüestió però, és que en aquesta categoria de les motos elèctriques tenim molt poc temps d’entrenament. De fet només disposarem de dues sessions de mitja hora de durada cadascuna abans de disputar la EPole de dissabte i això no m’ajuda gaire a l’hora de recuperar sensacions sobre la Enèrgica després d’haver estat pilotant la Kalex de dimecres a diumenge de la setmana passada amb tres curses incloses. Serà qüestió de mirar de fer-ho tot de la manera més ràpida i efectiva possible perquè es tracta de les dues últimes curses de la temporada a disputar en el mateix cap de setmana i vull continuar entrant al Top10”.

 La primera de les dues curses de MotoE del circuit francès es disputarà dissabte a partir de les 16:15 i la segona està programada per diumenge a partir de les 15:40. Els primers entrenaments es faran divendres a partir de les 12:30.

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc Andorra trenca la ratxa de derrotes en Bèlgica
Next post Vinyes-Mercader de nou amb el Suzuki Swift R4lly S

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint