Les piscines comunals d’Escaldes tanquen durant un mes per manteniment

El Comú d’Escaldes-Engordany ha informat aquest matí del tancament provisional de les piscines comunals i del gimnàs. Les instal·lacions romandran tancades des del dissabte 28 d’agost fins
al diumenge 3 d’octubre. Segons han informat des de la corporació, durant el període de tancament els equips d’operaris duran a terme les accions preventives necessàries per mantenir les normes sanitàries aplicables a les piscines d’ús públic, així com tasques de manteniment millores i neteja. Aquestes actuacions són de caràcter obligatori i requereixen el tancament de les instal·lacions comunals.

Des del Departament del Comú d’Escaldes-Engordany ja s’està informant els usuaris habituals d’aquests serveis, així com les escoles. La corporació ha establert acords amb centres esportius comunals per tal d’oferir un servei de piscina i gimnàs als usuaris habituals mentre duri aquesta aturada. Gràcies als acords, els clients que ho desitgin podran accedir al gimnàs del Centre Esportiu del Serradells (pagant una mensualitat fixada per l’esmentat centre), a la piscina i el gimnàs del Centre Esportiu de Sant Julià (mantenint la seva tarifa i amb una mensualitat en funció de les vegades que hi vagin al centre). Des del Comú d’Escaldes-Engordany també han arribat a un acord amb el Poliesportiu d’Encamp, que obre les portes del seu gimnàs als clients escaldencs mantenint les seves tarifes.

Els usuaris que vulguin beneficiar-se d’aquestes col·laboracions hauran de trucar els Centres Esportius per fer una reserva, i passar per la piscina de la corporació escaldenca o les oficines del Prat del Roure per actualitzar la seva fitxa.

Deixa un comentari

Previous post Presentats Mario Nakic i Conor Morgan en el Morabanc Andorra
Next post Partidàs de Jiménez Kasintseva que passa a semis al guanyar Krunic

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint