Les seleccions absolutes de bàsquet ja es troben a Xipre i Malta, respectivament

Si dissabte a la matinada de diumenge era la selecció absoluta femenina la que arribava a Xipre per jugar l’Europeu dels Petits Estats, aquest diumenge ha estat la masculina que ha arribat a Malta, on prendrà part en la defensa de l’argent aconseguit la temporada passada.

Enguany, la selecció masculina amb el canvi de seleccionador de David Eudal a Cristian Vegas s’han produït diferents canvis en el grup, ja que tres U18: Alejandro Aranda, Marc Martínez i Leo López formen part del grup. Andorra tindrà la difícil tasca de defensar la medalla d’argent assolida la temporada passada a Irlanda, en la categoria masculina. En la femenina, el grup que dirigeix Jaume Tomàs continuarà tenint com a objectiu avançar en el canvi generacional i obtenir minuts de qualitat per unes jugadores que sempre tenen al davant, rivals professionals i d’una envergadura molt superior a elles.

Els integrants de la selecció absoluta masculina a l’Aeroport. Foto: FAB.

Deixa un comentari

Previous post Doble duel davant el FC Barcelona per tancar la temporada dels U9 i U11 de l’AHG
Next post L’Andorra 21 Ports tanca tres jornades de ciclisme autèntic pel Principat i el 2023 s’unirà a la prestigiosa Haute Route