L’esquí de fons amb Del Rio i Grioche obre el Festival Olímpic de la Joventut Europea

Aquest proper dilluns comença la setmana de competició del Festival Olímpic d’Hivern de la Joventut Europea que acollirà la ciutat finlandesa de Vuokatti fins el pròxim 24 de març. A la cita esportiva, la delegació andorrana compta amb quatre esportistes de la FAE: els fondistes Gina del Rio i Quim Grioche, i els esquiadors d’alpí Lluís Torres i Íria Medina.

L’esquí de fons serà la primera disciplina amb presència andorrana. Gina del Rio i Quim Grioche entraran en competició des del dilluns 21. Aquest dia es disputen el 10km patinadors amb 10km en homes i 7,5km en dones. Continuarà la competició dimarts amb clàssic: 7,5km per als homes i 5km per a les dones. Després d’un dia de descans, el dijous es tancarà la competició amb les curses sprint (1,5km homes, 1,2km dones), primer amb les qualificacions i després amb les finals.

En alpí, tant Íria Medina com Lluís Torres competiran a totes les curses, a excepció del Team Paral·lel. La competició començarà el dimarts dia 22 amb l’eslàlom femení i masculí, mentre que continuarà fins el divendres 25, primer amb les qualificacions del paral·lel individual femení i masculí, i després amb les finals del paral·lel del divendres. L’únic cursa sense participació andorrana serà el Team Paral·lel del dijous 24.

Deixa un comentari

Previous post Els cadets de la Fandjudo al campionat de França
Next post Tercer lloc d’Oriol Olm a sprint del la world Cup de Val Martello

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint