L’FC Andorra a continuar en línea ascendent al camp del Nàstic

Després de la victòria a Prada de Moles davant el FC Barcelona B, per 1-0, l’ambient al voltant de l’FC Andorra és immillorable. Curiositat és, com un gol canvia la visió de les coses. Dels tres empats i no conèixer la victòria, a equip invicte. El que està clar que aquest cap de setmana els de Nacho Castro visiten un camp històric, de primera divisió, com és el Nou Estadi de Tarragona per enfrentar-se al Nàstic, el diumenge a les 12 del migdia. Un conjunt amb ofici, que sap al que juga i que només va un punt darrera dels tricolors.

La darrera visita andorrana al camp tarragoní es va salvar amb un triomf visitat 0-3, cosa que fa “tenir un bon record” del Nou Estadi. Però com de records no es viu, l’FC Andorra haurà d’estar molt atent al joc dels locals si vols aconseguir quelcom positiu de la seva visita a Tarragona.

L’FC Andorra està situat segona, a la classificació del subgrup 3A de la segona divisió B a només un punt del líder, L’Hospitalet.

El tècnic tricolor Nacho Castro ha valorat el partit davant el Nàstic dient que “serà un partit difícil ja que ells tenen una gran plantilla, perillosos amb la transició, en pilotes aturades, saben quan han de ser verticals, en definitiva un equip complicat per jugar però com els altres de la categoria degutu a l’igualtat que hi ha”.

Deixa un comentari

Previous post Anglaterra volia golejar i si es descuida torna a tenir un ensurt contra Andorra
Next post Koldo Àlvarez exigent amb els seus a Malta