L’FC Andorra aconsegueix la primnera victòria a domicili

La primera victòria a domicili ja és aquí! Ha costat set partits, però finalment l’Andorra ha pogut celebrar el primer triomf lluny del seu estadi, just la setmana després de la primera ensopegada a casa. En un partit sense gaire ocasions, la victòria ha arribat gràcies a una diana a les acaballes d’Adrià Vilanova, que ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per lligar la victòria amb un gol d’or.

Amb una gespa en no gaire bon estat i davant un rival molt ben plantat sobre el terreny de joc, a l’Andorra li ha costat bastant imprimir ritme al joc. La possessió, com és habitual, ha estat majoritàriament tricolor, però les aproximacions a les àrees han brillat per la seva absència: tant en un costat com en l’altre. De fet, en el primer temps, només dos xuts llunyans de Facu Garcia i Aguza i un gol anul·lat a Zourdine per un fora de joc clar han pogut desequil·librar la igualada en el marcador.

A la represa, els d’Eder Sarabia han sortit amb una marxa més i Carlos, en un parell d’ocasions, ha vorejat el 0-1. Passat el quart d’hora, però, el duel ha tornat a la calma de la primera meitat i el temps ha anat passant sense que semblés que cap equip pogués trencar l’empat. De fet, la millor ocasió en aquests segons 45 minuts ha estat arlequinada en una acció força desafortunada en què Nico Ratti ha hagut de tirar de reflexos per salvar l’1-0 en un mal rebuig de Vilanova (67′). Però quan menys s’ho esperava, l’Andorra s’ha trobat el gol en el minut 89: Kike Royo no ha estat encertat a l’hora de blocar un xut d’Ivan Gil, la pilota ha anat al pal i Vilanova, a plaer, ha fet un gol que val tres punts d’or.

Foto i text: FC Andorra.