L’FC Andorra afronta els dos darrers amistosos abans de començar la lliga

Dos darrers partits amistosos davant Lleida i Sabadell abans que començi la temporada oficial de la 1a RFEF., el 29 d’agost. Els d’Eder Sarabia tindran dos partits durs, tot i com ell mateix ha reconegut “treurem dos equips en els dos partits ja que en interessa que la gent vagi acumulant minuts i jugant partitis sencers”.

L’entrenador tricolor ha analitzat el que ha estat la pretemporada i sense donar moltes pistes ha donat quatre pinzellades de com jugarà l’FC Andorra, aquesta temporada 2021-22. Per Sarabia “la pretemporada ha estat dura per l’exigència dels rivals”. En aquest sentit el tècnic es mostra satisfet amb el conjunt i ara ja fa un pas més, ja que “és bo que comencem a preparar els partits segons veiem els rivals”.

La pretemporada és el moment de posar a to físic als jugadors, per aquest motiu i quan es ve d’una petita innactivitat (cada vegada menys ja que els jugadors cada cop són més professionals i es cuiden durant les vacances) surgeixen les lesions. L’FC Andorra no ha tingut gaires ensurts i això també ho destaca Sarabia al dir que “estic molt content amb l’equip, pràcticament no hem tingut lesions i he pogut comptar amb tota la plantilla menys Pau i David que estarà aviat”.

L’entrenador tricolor ha fet un resum de la pretemporada al dir que “hem acumulat molts minuts de competició, amb un ritme alt degut a l’exigència dels rivals i crec que estem a un bon moment a 10 dies de començar la lliga”.

Tot i que queden poc més de 10 dies per tancar el mercat de fixatges, Eder Sarabia no descarta tenir alguna incorporació més a l’equip, tot i que avisa que “sempre estem oberts si el mercat ens ho permet, però hauria de ser algú que ens dongués un salt de qualitat molt gran i no anirem a per qualsevol cosa”.

Sarabia també ha volgut analitzar el canvi d’ubicació. Deixar Prada de Moles i aterrar a l’Estadi Nacional, al dir que “estem molt agraïts per estar a l’Estadi Nacional”. Sarabia ha continuat dient “hem donat un salt de qualitat a l’estar en el centre del País i en aquest estadi que és molt bonic”. L’únic petit problema que s’està trobant l’FC Andorra, a l’Estadi Nacional és l’estat de la gespa. Saraia ha reconegut que “la gespa de l’Estadi Nacional a la de Prada de Moles és una mica diferent i per això estem adaptant el rec perquè la gespa estigui en les condicions que a nosaltres en agrada, per desenvolupar el nostre joc”.

Tot i que l’Estadi Nacional serà la ubicació concreta de l’FC Andorra per entrenar i jugar, ja disposa d’un espai a l’Estadi Comunal Joan Samarra, el comú ha cedit espais per oficines, i magatzems, en una certificació que el comú que comanda Conxita Marsol vol que l’FC Andorra es quedi a la capital del país.

En caire esportiu, Sarabia espera pels partits davant Lleida i Sabadell “vull veure dos equips molt bons en els dos partits”

Primer partit de lliga, a l’Estadi Nacional, el dia 29 d’agost a les 21:30

La comisió de Footers (qui té els drets audiovisuals de la competició) i la RFEF ja han fet públic els hojraris de la primera jornada del campionat, que en el cas de l’FC Andorra, l’enfrontarà al Linares Deportivo. El partit es disputarà diumenge 29 d’agost a les 21:30 hores a l’Estadi Nacional, un horari poc habitual però que sembla que serà un dels que caldrà tenir presents aquesta temporada 2021-22.

D’altra banda, pel que fa a l’aforament de l’Estadi Nacional per aquest primer partit de lliga, l’FC Andorra està treballant amb Govern per tenir clar quins seran els protocols a seguir i sobre tot el porcentatge que podrà utilitzar. En aquests moments, Govern té estipulat que per esports a l’interior, la capacitat no pot superar el 30% si no hi ha cribatge o doble pauta complerta. Pel que fa a esports d’exterior, com pot ser el futbol o el rugby, la capacitat s’incrementaria al 50%. Aquesta línea és la que fins ara està seguint el ministeri de Salut del Govern que és qui te les competències. Ara, to es pot veure modificat depenen de la evolució de les xifres de la pandèmia.

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia. Foto: FC Andorra.

Deixa un comentari

Previous post El Sideco Encamp viatja a Grecia per jugar la prèvia de la Champions FUTSAL
Next post L’èlit del Trial torna a Sant Julià

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint