L’FC Andorra amb ganes de guanyar el CF Burgos

L’FC Andorra de Nacho Castro jugarà aquest dimecres al Plantio de Burgos, la primera eliminatòria de la Copa del Rei on han entrat els equips de primera divisió. Els tricolors han fet el viatge en autobús amb una aturada a Zaragoza per arribar Burgos i entrenar a la ciutat Esportiva del conjunt burgalés.

L’aturada obligada per la Covid19 dels homes de Nacho Castro genera els dubtes habituals però també pot ser positiu deguta que els jugadors arribaran al compromís del KO amb ganes i la frescor d’haver estat sense competir, tot i que això genera també preocupació per l’estat físic de la plantilla del Principat.

En aquest sentit Nacho Castro, abans de marxat d’Encamp va explicar que “portem tres setmanes sense competir, tenim moltes ganes de fer-ho”. Pel que fa al rival a la Copa, el tècnic tricolor ha analitzat el Burgos dient que “és un equip que competeix molt bé i que està fet per pujar de categoria”. Castro ha afegit que “són molt fort a les transicion, domina molt bé les dues àrees i acumula molta gent a les zones de rematada”.

Tot i que Castró igual que la resta de la plantilla tenen depositades moltes esperances en aquesta Copa, per intentar poder passar ronda i jugar amb un equip de superior categoria, però no oblida que “abans de l’aturada de Nadal tenim dos partit i hem de saber gestionar aquest detall ja que en tres dies tenim dos partits”.

Fotos: FC Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Pas de la Casa, inici del Trofeu Andros 2021
Next post Vist i no vist de l’FC Andorra a la Copa al caure 2-0 al Plantío davant el Burgos