L’FC Andorra amb un home més, es deixa remuntar el 0-2 i acaba perdent 4-2

Ho tenia tot de cara l’FC Andorra. Tot i no dominar en posessió, la primera arribada a la porteria grana que defensava Wilfred s’ha saldat amb gol de Carlos Martínez. Era el minut 25 i les coses es posaven més que bé, pels interesos dels homes que entena Nacho Castro. L’Andorra arribaba tímidament a la porteria local, sense gaire perill, tot s’ha de dir. Era el Nàstic que amb insistència mirava d’aconseguir moure el marcador, sense sort. Al descans, la mínima avantatge dels del Principat, feia estar esperançats.

A la segona meitat, tot ha començat millor, quan Ruben Bover amb un xut des de la mitja llunyà enviava al fons de la xarxa, fent pujar en el 48, el 0-2 en el marcador. Les coses encara estarien més favorables als de Nacho Castro quan en el minut 57, Albarran era expulsat amb targeta vermella directa per una entrada a l’alçada del genoll a Riverola. Amb el 0-2 i un home més, imcomprensiblement l’FC Andorra ha cedit el protagonisme als locals, que ferit per l’expulsió i pel marcador anaven a l’atac més a la desesperada que una altra cosa. El Nàstic que fins el moment semblava KO es va tornar a ficar en el partit quan en el minut 72 Oliva marcava des de fora de l’àrea l’1-2. Els tricolors estaven en el pou i això ha permés que set minuts més tard, Brugué rematava a l’àrea petita per igualar el partit a dos.

Les dinàmiques dels equips eren inversament proporcionals. Un Nàstic crescut per un Andorra atònic, sense cap tipus de criteri. Tot i això l’FC Andorra no s’ha rendit i ha tingut la seva. Sobretot en el 82, quan Vilà marcava però l’àrbitre l’anul·lava per fora de joc. Els tricolors anaven a l’atac i això ho han aprofitat els locals. Primer Quintanilla (min.88) rematant a l’àrea petita una indecisió de la defensa andorrana. Després Brugué (min.94) al materialitzar un ú contra ú amb Bañuz.

D’aquesta manera amb el 4-2 final, l’FC Andorra ha perdut l’oportunitat d’aconseguir la segona victòria consecutiva, però pitjor és, fer-ho davant 10 jugadors quan en el minut 70, guanyava 0-2, és a dir que en 36 minuts ha rebut quatre gols.