L’FC Andorra cau a Granada 2-0

La LigaNova derrota de l’Andorra a domicili, en un partit que s’ha posat molt costa amunt ja en el primer quart d’hora. I és que el Granada n’ha fet prou amb dues esgarrapades en els primers minuts en un duel en el qual els tricolors no han estat malament, però, a diferència dels locals, els hi ha faltat punch en els metres finals.

És difícil anar a un camp com el Nuevo Los Cármenes i trobar-se en el minut 13 amb un marcador de 2-0. A més, sense que els andalusos hagin necessitat generar gaire… El primer ha arribat en una ràpida transició en què Callejón ha trobat Uzuni a l’esquena de la defensa tricolor i l’albanès no ha perdonat. I sense temps de pair la patacada, ha arribat el 2-0 en una pèrdua de pilota en zona compromesa que novament Uzuni no ha perdonat.

Tot i el doble cop, a partir del minut 15 l’Andorra s’ha fet amb el domini del partit i ha traslladat el joc a camp contrari. Els visitants superaven amb certa facilitat la pressió nazarí i es plantaven amb freqüència a l’àrea rival gràcies sobretot a la velocitat d’un Bundu molt inspirat. Però en els metres finals, a l’equip li ha faltat estar més encertat en la darrera passada i, tret d’una rematada d’Hector que, amb tot a favor, ha xutat alt, no ha inquietat la porteria de Raúl.

A la represa, l’Andorra ha sortit amb la mateixa idea i, ben aviat, Bundu ha amenaçat amb un xut alt. Al 55′ ha replicat Melendo en una acció ben salvada per Marc Vidal, mentre que els tricolors han tingut una oportunitat magnífica per retallar distàncies en un cop de cap d’Iván Gil que, sol dins l’àrea, ha creuat massa. Estava bé l’Andorra, que just després de l’ocasió d’Iván Gil, l’ha tingut amb un xut d’Hector Hevel, aturat per Raúl Fernández. I al 60′, el porter local ha hagut de volar per salvar una canonada d’Iván Gil. Han estat els minuts on els d’Eder Sarabia, avui sancionat a la graderia, han tingut opcions de retallar distàncies i entrar en el partit. Però no ho han aconseguit i l’efervescència d’aquest inici de segon temps s’ha anat apagant.

Marc Vidal ha salvat la sentència de Jonathan Silva i, en el tram final, l’Andorra ja s’ha mostrat inofensiu. Només un nou xut llunyà d’Iván Gil ha fet intervenir de nou Raúl Silva, però qui ha tornat a fregar el gol ha estat el Granada, en una acció d’estratègia que ha acabat amb un xut d’Antonio Puertas molt a prop del pal.

Previous post Tot preparat per l’Andorra Winter Triatló
Next post Arnau Graslaub afronta la primera temporada de descens en categoria elit