L’FC Andorra debut amb una victòria a la Lliga Genuine

Molt més que futbol. Això és el que ha viscut aquest cap de setmana l’equip de l’FC Andorra de capacitats especials. El debut a la Lliga Genuine només ha fet que certificar que el futbol i aquest tipus d’experiències només fan que ser positives per totes les persones que les viuen, sigui com a primera persona o com a acompanyant. La companyonia, els riures, són denominadors que tenen entre tots els equips, en una experiència que es torna única.

A la seu de Tarragona, els resultats són, en aquesta ocasió el de menys. Sí que veure com l’FC Andorra s’enfronta a Osca, Atlètic de Bilbao i Ponferradina són paraules majors. Els resultats 1-3, 3-0 i 1-2 són anecdòtics, però sí que motiven per continuar treballant amb els integrants de l’equip que ben segur ampliarà la llista d’integrants.

“Ha estat una experiència increïble” analitzava l’entrenadora Montse Sánchez. La tècnica del Principat afegia que “els resultats no tenen importància, en aquests casos, només amb les cares i la satisfacció dels jugadors val la pena participar-hi”.

Deixa un comentari

Previous post Esteve Mateu finalitza 24è en el Campionat del Mediterrani
Next post Victòria important de l’ENFAF de futbol sala 2-4 a Santpedor