L’FC Andorra derrota 2-0 a l’Eibar a l’Estadi Nacional

La LigaPartit rodó del conjunt d’Eder Sarabia, que ha dominat i vençut amb convicció a tot un Eibar. Els tricolors, que han merescut sentenciar molt abans, s’han imposat amb gols de Sergio Molina i Hector Hevel, però han gaudit de totes i cada una de les ocasions del matx per aconseguir, fins i tot, un resultat molt més contundent.

Primera part de llibre de l’Andorra, que li ha robat la pilota a l’Eibar des del primer minut i s’ha mostrat molt superior. Tant és així, que totes les ocasions han estat tricolors: la primera de totes, un intent de vaselina de Carlos al 14’ que ha salvat Yoel amb la punta dels dits. Uns minuts després, ha estat Christos qui ha tornat a topar amb el porter visitant, però al 21’, Sergio Molina no ha perdonat després d’una bona combinació amb Almpanis.

Totes li ponien a l’Andorra, que ho ha seguit intentant, desdibuixant un Eibar que només s’ha pogut defensar en els primers 45 minuts. Abans del descans, Hector ha tornat a estar a prop del gol, però Yoel ha enviat a córner el seu xut llunyà.

A la represa, el partit ha seguit igual i els tricolors només han necessitat dos minuts per tornar a posar prova Yoel quan Germán s’ha plantat sol davant el porter visitant en un ràpid contracop però ha xutat massa fluix. Al 55’, Héctor ha xutat massa centrat i uns minuts després l’ha tornat a tenir Carlos. El gol no arribava, però el domini seguia sent total i Bakis ha tingut encara tres oportunitats més per fer el gol de la tranquil·litat, que ha acabat arribant en la darrera jugada del matx gràcies a una canonada espectacular d’Hector Hevel.

Previous post L’ENFAF CONTRUCCIONS MODERNES debuta a la primera divisió amb un 1-1 davant el Vic Riuprimer
Next post Victòria de prestigi del Morabanc Andorra davant el Bayern 66-64