L’FC Andorra empata 0-0 al camp del Llagostera

L’FC Andorra no ha pogut passar de l’empat davant els blaugrana del Llagostera, en el Municipal local. Tot i estar amb un home més en el terrany de joc des del minut 67, els de nacho Castro no han pogut moure el marcador.

El partit ha estat igualat, i tots dos equips han tingut oportunitats per avançar-se en el marcador. Cal dir que ha estat els tricolrs els que han iniciat el partit amb més força. Ben posicionats han dominat els primers minuts, sense materialitzat cap ocasió. Els darrers 15 minuts del primer període, els llagosterencs han reaccionat i han tingut les seves oportunitats que han estat ben aturades per un Bañuz molt segur.

La repressa ha estat un desproposit amb errors constants dels dos equips. Fins que en el minut 67, Marc Manchón ha estat expulsat per una entrada dura a Marchán. L’FC Andorra ho tenia tot de cara per apretar la porteria de Marcos, però ha estat el contrari. Els del Principat no han pogut lligar prou l’atac i el marcador s’ha quedat amb l’inicial 0-0.

El partit ha tingut a la llotja del Municipal de Llagostera la presència de Gerard Piqué i Shakira.

UE LLAGOSTERA (0): Marcos, Aimar, Monreal, Diego, Cortés, David García, Roig (Pere, 86’) Dubasin (Dieste, 53’), Eric (Manchón, 53’), Guiu i Sascha (Genar, 71’).

FC ANDORRA (0): Bañuz, Loureiro, Gaffoor, Borja, Pedraza, Marchán, Riverola (David Martín, 78’), Bover, Héctor (Pau, 70’), Íker (Enri, 60’)  i Carlos Martínez (Casadesús, 60’).

Àrbitre:  Monter Solans (Aragó).

T.G: Marcos, Monreal / Borja, Loureiro, Marchán. T.V: Manchón (67’).