L’FC Andorra empata a 1 davant el CF Badalona

L’FC Andorra no marxarà a dormir líder, un cop disputat el partit endarrerit davant el CF Badalona, a l’empatar 1 a 1, a Prada de Moles. Des de la banqueta ha hagut de sortir Víctor Casadesús per igualar un partit que no pintava bé pels tricolors, que tot i tenir ocasions, no veien amb claretat la porteria badalonina. Carlos Martínez, durant la setmana va reclamar més minut, els ha tingut però aquest cop no ha estat l’home decisiu d’altres ocasions.

El partit se’ls ha posat de cap per avall, als tricolors quan en el minut 22, el Badalona aprofitava una malentesa de la defensa local per fer pujar el 0-1. Tot i quedar molt temps, els tricolors ho han intentat però han marxat al descans amb el marcador advers.

A la represa, el CF Badalona ha tingut dues oportunitats seguides per sentenciar el partit, però cap de les dues han creuat la xarxa andorrana. Nacho Castro veient que el seu equip no acabava d’arribar a porteria amb claretat ha fet entrar Víctor Casadesús que ha estat clau. En el minut 67 li ha caigut la pilota dintre de l’àrea, ha tingut la tranquil·litat de baixar-la amb el pilot i engaltar un fort xut que ha servit per igualar el partit.

L’FC Andorra ha seguit, ho ha intentat, Carlitos Martínez l’ha tingut però aquest cop no ha estat efectiu, cosa que ha comportat que el partit finalitzés amb l’1 a 1, cosa que feia que els del Principat no aconseguissin la primera posició del subgrup.