L’FC Andorra empata a 2 a Algecires

Logo primera RFEFEmpat boig a Algecires, en el que era el primer desplaçament de la temporada. L’Andorra ha salvat un punt després de capgirar un 2-0 al descans en una gran segona meitat. Els tricolors s’han vist superats en el primer temps per un Algecires que ha tingut trams de molta empenta, però han sabut reaccionar a la represa gràcies a les dianes d’Héctor Hevel i Rubén Enri.

L’inici dels locals ha estat avassallador i ha deixat sense resposta l’Andorra, que quan ha aconseguit acostumar-se al terreny de joc i a l’ambient del Nuevo Mirador ja anava per darrere en el marcador. I és que només començar, tot just al minut 2, una pilota llarga, l’àrbitre ha considerat falta visitant la disputa entre Morer i el davanter local, i l’Algecires no ha desaprofitat la primera oportunitat que ha tingut. Xut de falta de Tomás, la pilota que toca a l’esquena d’Álvaro Romero i la pilota que s’ha introduït al fons de la xarxa.

La patacada ha estat d’allò més dura, i més amb un gol tan afortunat, i a l’Andorra li ha costat refer-se. En la jugada posterior, Roni s’ha plantat dins l’àrea, s’ha desfet de Riera, però per sort el seu xut ha sortit alt. A partir d’aquí, l’Andorra ha aconseguit calmar el duel i a poc a poc ha aconseguit tancar l’Algeciras al seu propi camp. Han estat els millors minuts tricolors al primer temps, que tot i que no ha aconseguit intimidar a prop de la porteria d’Iván Crespo, ha aconseguit enllaçar llargues possessions de pilota a camp rival.

Però a partir del minut 23 tot s’ha tornat a complicar. En una altra jugada desafortunada, la pilota ha rebotat a la cara de Riverola i ha fet lluir Nico Ratti per evitar el segon. I dos minuts després, una nova parada del porter visitant després d’una pèrdua en la sortida de pilota. Tornava a collar el conjunt blanc-i-vermell que, de nou, no ha perdonat quan ha olorat sang. Centrada de Tomás i Almenara que s’imposa al primer pal per fer, de cap, el segon (28’).

Altre cop, el gol ha estat una dura patacada per als visitants. El vendaval ofensiu andalús ha tornat a amainar, però l’Andorra no s’ha vist capaç de reaccionar. Marc Fernández ho ha provat amb dos xuts, el segon ha marxat molt a prop del pal, i al 43’, ha arribat la jugada que hauria pogut canviar el matx: caiguda dins l’àrea d’Ivan Gil quan feia el desmarcatge que l’àrbitre no ha volgut assenyalar com a penal.

La segona meitat ha estat una història totalment diferent, i l’Andorra, superat en molts trams del primer temps, ha fet un pas endavant. Li ha costat uns minuts, però al 57’, Carlos Martínez n’ha tingut una de claríssima per retallar distàncies quan ha interceptat una mala cessió enrere d’un defensa. Però el gol finalment ha arribat al 65’, en un ràpid contracop conduït per Héctor Hevel i que ell mateix ha resolt amb una potent canonada.

El 2-1 ha estat l’espurna definitiva per a què els visitants anessin a pel partit. Quedaven 25 minuts i l’Algeciras estava cada vegada més cansat. Al 72’, ningú ha aconseguit caçar una pilota morta dins l’àrea i després de la pausa d’hidratació l’ha tornat a tenir Carlos. Però l’empat no arribava i els minuts anaven corrent, fins que al 89’, Héctor ha rebut una passada llarga a l’esquena de la defensa i sol davant del porter ha cedit per a què Rubén Enri anotés el 2-2 a plaer i salvés un punt d’Algesires.

FITXA TÈCNICA

ALGECIRAS CF: Iván Crespo, Alcázar, Robin, Figueras, Peris, Iván Turrillo (Borja Fernández, 84′), Pepe Mena (Pelayo Molina, 84′), Almenara (Leiva, 78′), Álvaro Romero (Alberto Villapalos, 68′), Tomás i Roni (Víctor López, 78′).

FC ANDORRA: Nico Ratti, Altimira (Rubén Enri, 84′), Riera, Vilanova, Riverola (Rubén Bover, 84′), Carlos Martínez, Marc Fernández (David Martín, 56′), Sergio Molina, Morer, Iván Gil (Héctor Hevel, 62′) i Eudald (Martí Vilà, 56′).

GOLS: 1-0 (4′) Álvaro Romero. 2-0 (27′) Almenara. 2-1 (65′) Héctor Hevel. 2-2 (89′) Rubén Enri.

Previous post El Morabanc Andorra, amb el somni de repetir per tercer cop
Next post Mònica Doria no passa a la final de caiac de la Copa del Món de La Seu