L’FC Andorra empatat 3-3 a Palafrugell davant l’AlRayyan SC

Partit estrany, que ha acabat en taules entre l’Andorra i l’Al Rayyan. Els d’Eder Sarabia han dominat durant bona part del matx i semblava que ho tenien tot sota control, sobretot després del 0-2 només començar el segon temps, però han vist com els qatarians, liderats per l’internacional argelià Brahimi, han capgirat la truita en un tres i no res.

La gespa, un pèl massa alta, ha marcat el guió del partit en què les imprecisions en la passada han estat una constant. Els tricolor tenien el control, però s’han produit un bon grapat de pèrdues en la sortida de pilota que han posat l’ai al cor a la defensa andorrana. Tot i això, l’Andorra estava molt més a prop del gol que no pas el seu rival, com ho ha demostrat ben aviat Rubén Bover, amb un xut massa fluix al minut 5. Qui també estava bastant actiu era Zourdine, que al 19′ s’ha tret de la màniga un autèntic golàs. L’extrem ha rebut la pilota al vèrtex de l’àrea i ha superat el porter amb una preciosa vaselina.

A partir del gol, el duel ha seguit amb un guió similar. La circulació era lenta i els d’Eder Sarabia, tot i que se sentien superiors, tampoc aconseguien traduir el domini en perill. Al 38′ ho ha provat Riverola després d’una bona passada a l’espai, però el seu xut ha marxat alt, mentre que abans del descans, l’Al Rayyan ha tingut la seva ocasió més clara en una volea de Brahimi.

El descans ha insuflat energia als dos equips perquè el segon temps ha començat totalment boig. En la primera pilota que tocava, Àlex Pastor ha ampliat la renta després d’una bona passada d’esperó de Manu Nieto, però sense temps per celebrar-ho, els de l’Orient Mitjà han retallat distàncies. Brahimi ha provocat una falta a la frontal i ell mateix l’ha transformat en l’1-2 en un xut que ha desviat la barrera (50′).

Al 58′, una centrada-xut d’Iván Gil l’ha estat a punt d’aprofitar Manu Nieto, però el que sí que ha arribat ha estat un nou gol qatarià. Penal i de nou Brahimi que no ha fallat (60′). Tres minuts després, Josele ha evitat que l’Al Rayyan acabés de capgirar el marcador i sembla que a partir d’aquí el vendaval qatarià s’ha apaivagat. L’Andorra ha tornat a agafar les regnes per donar una mica de pausa al matx i s’ha començat a acostar de nou a la porteria rival. Héctor ha amenaçat primer amb un xut, i al 80′, els tricolors s’han tornat a situar per davant en el marcador: centrada d’Altimira, Enri que la deixa passar i Marc Fernández anota a plaer (80′).

Tot i això, el 2-3 no ha estat definitiu i tres minuts després ha tornat a arribar la resposta del conjunt asiàtic en forma d’un nou penal. Sense Brahimi al camp, Al Harazi ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima i anotar un 3-3 que ja ha estat definitiu.

FITXA TÈCNICA:

AL RAYYAN SC: Al Hajri, Alaa, Kalilzadeh, Kom, Traore, Alkorbi, Brahimi, Awad, Joma, Boli i Ahmed.

FC ANDORRA: Josele, Roger Riera, Vilanova, Riverola, Carlos Martínez, Zourdine, Diego González, Manu Nieto, Martí Vilà, Rubén Bover i Iván Gil; Guti, Altimira, Pedraza, Aguado, Héctor Hevel, Rubén Enri, Marc Fernández, Sergio Molina i Eudald.

GOLS: 0-1 (19′) Zourdine. 0-2 (47′) Àlex Pastor. 1-2 (50′) Brahimi. 2-2 (61′) Brahimi, de penal. 2-3 (80′) Marc Fernández. 3-3 (83′) Al Harazi, de penal.

Una jugada del partit disputat a l’Estadi Josep Pla i Arbonés de Palafrugell. Fotos: Derar El Koumssi.