L’FC Andorra Genuine debutarà aquest cap de setmana a Tarragona

Per segona temporada consecutiva, el FC Andorra participarà a LaLiga Genuine, la competició entre clubs del futbol professional formada per equips amb persones amb diferents capacitats. El FC Andorra Genuine, que ja fa setmanes que va començar els entrenaments i que es va estrenar aquest darrer cap de setmana amb un triangular amistós per preparar l’inici de la competició oficial, és possible enguany gràcies a un acord a tres bandes entre l’entitat tricolor, Special Olympics Andorra i la Mi Fundación Àlex.

Després de l’èxit de la temporada passada en què el FC Andorra va participar per primera vegada a LaLiga Genuine amb un balanç molt positiu, la novetat enguany és la incorporació de la Mi Fundación Àlex, amb el seu equip vinculat de l’Atlètic Lleida. La fundació s’uneix al projecte per aportar jugadors i ajudar a completar les convocatòries del conjunt tricolor.

Aquest proper cap de setmana, el FC Andorra debutarà a LaLiga Genuine d’engany, que disputa la primera trobada a Tarragona. El conjunt tricolor ha quedat enquadrat al grup ‘Superación’ i en aquesta primera fase s’enfrontarà a l’Albacete, al Real Sociedad i el Villarreal.

A banda d’aquesta primera trobada a Tarragona, els tricolors disputaran tres jornades més a la Corunya (16 i 17 de març), Burgos (11 i 12 de maig) i Getafe (8 i 9 de juny).

 

Deixa un comentari

Previous post L’equip femení tanca la preparació a Storklinten (Suècia)
Next post La piscina del CTEO i el projecte “Nedar és vida” les claus del creixement de la FAN