L’FC Andorra guanya 0-2 al Costa Brava

Tret del primer partit contra l’Ibiza, un equip de categoria superior i més rodat, el conjunt d’Eder Sarabia està firmant una pretemporada brillant: perfecta pel que fa als resultats i deixant també molt bones sensacions. I aquest vespre ho ha tornat a pal·lesar a Palamós, on l’Andorra s’ha imposat 0-2 a un rival que es tornarà a trobar a la lliga, el Costa Brava.

El partit ha tingut força trams d’igualtat i ambdós equips s’han repartit el domini durant bona part del matx, si bé és cert que els visitants han estat més incisius en els metres finals i s’han acabat enduent el duel amb un gol en cada meitat. La primera oportunitat clara, però, l’han tingut els blaugrana, que ho han provat amb un xut de Gil, que s’ha enverinat i ha fet lluir Nico Ratti, molt segur durant tot el matx (12′). La resposta tricolor s’ha fet esperar, però ha arribat en un xut desviat d’Héctor i un altre tir de Marc Fernández, des de molt lluny, sense problemes per a Marcos.

El duel, però, era espès, amb moltes interrupcions i sense gaire activitat a les àrees, almenys fins als últims deu minuts. I és que al 38′, Altimira n’ha tingut una de claríssima quan ha tallat una mala passada del porter local, però ha xutat desviat. I després de l’amenaça, el gol. En una jugada aïllada, Marc Fernández ha conduït cap a dins i ha etzibat una canonada que ha deixat sense resposta Marcos (41′).

Encara abans de la mitja part, Héctor ha tornat a fregar el gol, però el descans ha calmat els ànims de l’Andorra, que havia acabat molt bé el primer temps. De fet, a la represa, el partit s’ha tornat a adormir, si bé és cert que els d’Eder Sarabia s’han anat fent a poc a poc amb el control de la pilota. Les possessions cada vegada eren més llargues per als visitants, que tot i no amenaçar la porteria rival, vivien amb certa comoditat.

A falta de vint minuts ha estat quan el tècnic tricolor ha decidit moure la banqueta canviant els deu jugadors de camp, però el partit ha seguit amb la mateixa dinàmica. Possessions llargues de l’Andorra a camp rival, però sense acabar de trobar la manera de penetrar dins l’àrea. Fins que en una jugada embolicada plena de rebots, la pilota li ha caigut a Nieto que, a plaer, ha anotat el 0-2 defintiu.

FITXA TÈCNICA

0 UE COSTA BRAVA: Marcos, Aimar, Forlín, Galindo, Gil, Guiu, Xumetra, Aleix, Álvaro, Pere i Juvi; Royo, Falqui, Adri, Puig, Manchón, Romero, Badr, Ibuki, Yousseff i Dani.

2 FC ANDORRA: Nico Ratti, Altimira, Roger Riera, Pedraza, Marc Aguado, Héctor Hevel, Rubén Enri, Marc Fernández, Sergio Molina, Eudald i Àlex Pastor; Guti, Adrià Vilanova, Riverola, Carlos Martínez, Zourdine, Diego González, Manu Nieto, Martí Vilà, Rubén Bover, Iván Gil i Pau Casadesús.

GOLS: 0-1 (41′) Marc Fernández. 0-2 (85′) Manu Nieto.

L’FC Andorra ha derrotat el Costa Brava, antic Llagostera 0-2 en el Nou Estadi de Palamós. Foto: FC Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Clara victòria d’Andorra 56-91 davant San Marino a la segona jornada de l’European Small Countries