L’FC Andorra guanya 2-0 al Nàstic

Cinc jornades després l’Andorra ha tornat a sumar un triomf que mereixia i que ha merescut contra el Nàstic. I és que els tricolors han estat netament superiors al seu rival, han estavellat dues pilotes al pal i han acabant vencent gràcies a les dianes d’Héctor Hevel i Rubén Enri.

Com fa quinze dies contra l’Atlètic Balears, la pluja ha fet acte de presència en l’inici del matx i potser per això als dos equips els hi ha costat una mica entrar en el partit. De fet, la primera arribada a l’àrea no s’ha produït fins passat el primer quart d’hora, quan Aythami ha recollit una pilota morta a la frontal amb la defensa sortint però ha xutat molt malament. Per part tricolor, la primera aproximació a l’àrea ha estat una bona combinació entre Héctor i Carlos que ha acabat amb un xut del primer desviat a córner (20’).

A partir d’aquí, l’Andorra s’ha fet amb el control total del partit i les ocasions de gol només han tingut un color. Al 24’, un defensa ha aparegut a l’últim moment abans que Carlos pogués connectar el xut, mentre que tot just després, Molina ha rematat, massa forçat, de cap fora. Eren els millors minuts locals i al 32’, Carlos ha tingut la millor ocasió del primer temps: ha maniobrat a la frontal i ha connectat un cacau que s’ha estavellat al travesser. I encara abans del descans, Riverola ha tornat a fregar el gol amb un xut que ha marxat molt a prop de l’escaire de la porteria defensada per Manu García.

L’Andorra mereixia el gol i aquest no ha trigat en arribar. Tot just al minut 4 de la represa, després d’una gran jugada de combinació superant la pressió des de l’àrea pròpia, la pilota li ha arribat a Héctor que ha conduït i ha connectat un cacau que ha sorprès el porter visitant. Amb l’1-0, els d’Eder Sarabia no han baixat el ritme i han seguit controlant el joc i tenint les millors ocasions. De fet, sinó arriba a ser altre cop per la fusta, Carlos Martínez hauria ampliat l’avantatge amb un bon xut amb l’esquerra. Poc abans, el mateix ‘10’ tricolor ho havia provat amb un xut alt.

Però entrant en el tram final, el Nàstic ha anat guanyat metres i ha aconseguit tancar l’Andorra al seu propi camp. Després de més de 70 minuts de domini, calia patir per defensar una victòria que ja feia massa temps que no s’aconseguia. Però tot ha acabat al 87’, quan Eudald ha servit ràpid de banda i ha deixat Rubén Enri sol davant el porter per a què definís a plaer i sentenciés el triomf.